automoto.ee foorumid

Täisversioon: Diisli pihusti vahelt "tuli väljas" ... kas tasub parandada?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
probleem järgmine:
20 a vana Pajeroga sai umbes 100 km sõidetud nii, et ühe pihusti vahelt käis "tuli välja". Muidu auto tehniliselt enamvähem viisakas.

Kardetavasti nii vana masina mootori laiali lammutamine ei tasu eriti ära. Kere tahaks ju nagunii natuke vuntsimist saada ja kõik see töö kokku kipub maksma teise masina hinna.

Kas oleks võimalik sellist viga parandada suhteliselt mõõduka eelarvega, nö põlve otsas?
Parandada tasub küll.seal all pihusti otsas kus diislit pritsib mootoriss peab olema üks vask seib või midagi sarnast äkki on selle viga.Seib võib sul kõver olla ja siis ta lööbki tule sealt välja.
Jah, arvatavasti oleks kohe jaole saades olnud tõesti väga lihtne teha. Aga sai ka umbes 100 km sõidetud ja sellest on natuke jama tulnud juba ka (alumiiniumist tehtud) plokikaanele...

Kas on olemas ntx mingit kivistuvat pastat, mida sinna seibi alla panna ja mis sinna sisse sööbinud õõnsuse ära täidaks? Kõige parem, kui ürituse saaks läbi viia ilma plokikaant välja kiskumata.
traktor13 Kirjutas:Parandada tasub küll.seal all pihusti otsas kus diislit pritsib mootoriss peab olema üks vask seib või midagi sarnast äkki on selle viga.Seib võib sul kõver olla ja siis ta lööbki tule sealt välja.