automoto.ee foorumid

Täisversioon: 24-10 valuveljed?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kukkusid sülle sellised valuveljed:
[Pilt: 19082007411fq5.th.jpg] [Pilt: 19082007412zu9.th.jpg] [Pilt: 19082007415oe2.th.jpg]

Keskelt paksus 4,5 cm.
Täpselt Volga rummu järgi valmistatud.
Mind huvitab, kus sellised võivad olla valmistatud ja kas neid üldse kannatab alla panna?
Minu esmane mõte oli, et äkki on Türil valmistatud.
Kui Türil EPT aegu veljevalamine algas, siis 24-ja veljed olid üks põhilisi artikleid küll. Kui muidu oli üldiselt meestel keelatud sellega tegeleda, siis vahel anti ülevalt poolt korraldus mõnele lugupeetud ja võrdsemast võrdsemale seltsimehele mõni jooks valada. Näiteks Paide KGB ülemale, mõnele ATK bossile jne. Selle ühe jooksu valamise käigus valati muidugi veel mitu jooksu lisaks ja muidu vaikselt ka. Üldiselt oli rummu keskel ümmargune märk kasutusel küll, eraldi valatud/lisatud. Mida konkreetne märk/tähed võivad tähendada, ei tea. Koondise aegsed valajad juba läinud, praegused MEWITEPI mehed oskaks ka kindlasti kommenteerida.
Türikad jah.
205/75 rehviga lähevad 24-le alla kah.
[attachment=26577]
Kvaliteedi ja vastupidavuse kohta keegi ei oska midagi rääkida?
Plaan oleks need made in Estonia veljed 2410-le alla panna aga palju pikemaid tikkpolte läheb selleks vaja. Kas Volga mõõdus pikki tikkpolte üldse keegi müüb või peab treima?
MEWITEP-i velgedega sõitvaid volgasid tean mina vähemalt nelja(kõik väga head tuttavad)kellelgi pole nende kohta midagi laitvat öelda olnud.Muidugi ühte asja võiksid siiski vaadata,kas need pinnad kuhu rehv vasta läheb,on korralikult töödeldud,kui ei siis võib tekkida raskusi ilma lohvita rehvide kasutamisel(lihtsalt ei jää pidama).
disaini järgi on kindlasti türil valatud, mul mossel on täpselt samasugused, ainult 13" ja mosse aukudega.
Palju seal 4 velje tegemine maksma läheks ja kas nad veel tegutsevad?
Kas peab ise omapoolt metalli viima sinna, vöi teevad nad oma metallist velgesid?
Helistasin ja küsisin, pakuti lihtne vastus, et ei tegele praegu! Eks oleneb, mis velgi ja mis mudeli järgi valada jne. Põhimõtteliselt pindakäimise küsimus aga erilist vaimustust sealtpoolt pole oodata. 2 meest seal on, üks praegu Kihli motokeskuse ehitamisega seotud, teine on rohkem veljespets , eelistab tsiklite/rollerite näppimisega tegeleda. Materjaliga oli vanasti nii ja naa...
(19-08-2007, 14:00 PM)kass Kirjutas: [ -> ]Kui Türil EPT aegu veljevalamine algas, siis 24-ja veljed olid üks põhilisi artikleid küll. Kui muidu oli üldiselt meestel keelatud sellega tegeleda, siis vahel anti ülevalt poolt korraldus mõnele lugupeetud ja võrdsemast võrdsemale seltsimehele mõni jooks valada. Näiteks Paide KGB ülemale, mõnele ATK bossile jne. Selle ühe jooksu valamise käigus valati muidugi veel mitu jooksu lisaks ja muidu vaikselt ka. Üldiselt oli rummu keskel ümmargune märk kasutusel küll, eraldi valatud/lisatud. Mida konkreetne märk/tähed võivad tähendada, ei tea. Koondise aegsed valajad juba läinud, praegused MEWITEPI mehed oskaks ka kindlasti kommenteerida.
Veljel tähtede kombinatsioon annab eesti keeles sõna: OINAS.
Minul kodus olemas Türil valatud velg rummul tähistus " Volga " Kui olete huvitatud, siis võite kontakteeruda.
tikkpoltide koha pealt.proovi 3102 polte.need on pikemad.
kellegil rohkem selliseid velgi üle pole ?