automoto.ee foorumid

Täisversioon: kus saada leegikate tihendid ? ? ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tegemist Jawa 250 typ 353 aastast 1960, olen otsinud poodidest isegi tallinnas sai sellepärast käidud pääv otsa aga asjata mitte kuskil pole, kui ise teha näiteks siis millest aga vb kellegil on neid, palun aidake, muidu koguaeg pühi neid õliridasid leegikatelt !
mõne IZi või sarnase aparaadi tihendid ei sobi?
käisin koos selle tihendiga poodides võrdlemas, on kas liiga suur või liiga väike, üks mees ütles veel et see pidigi olema selline imelik mõõt et mingi muu tihend ei hakka!
Tavaline asbestnöör (kas niisama või miski kuumakindla mögiga) ei sobi vahele panna, st detailide vahele kinni kiiluda?
sass426ie Kirjutas:käisin koos selle tihendiga poodides võrdlemas, on kas liiga suur või liiga väike, üks mees ütles veel et see pidigi olema selline imelik mõõt et mingi muu tihend ei hakka!
Missugustes poodides Sa käisid kui küsida tohib?
Alles hiljuti käisin Jawa esinduses,seal on need tihendid olemas.Ma arvan ,et need tihendid polnud viimased ,mis ma ostsin.Nii et Tallinna ,Nõmme tee 103.
käisin ka seal nõmme teel seal öeldi et pole tellime, siis motopood tondil seal ka polnud siis käisin seal pirital tähetorni vist oli seal sama lugu - pole, ma rohkem neid poode teagi, kuigi siiamaani nendega hakkama saanud.
Valdo pakkus juba ju lahenduse? Kui sellest vähe, siis toppige lisaks n. summuti tihendus/remondi pastat ja ongi T3XTYD! Ärge elage elu keeruliseks Wink