automoto.ee foorumid

Täisversioon: Datsun 200
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Otsin eesti ainukest Datsun 200. Auto oli mõni aasta tagasi sinist värvi ja väga roostes.Väljalaskeaasta peaks olema a`1980.Siin ka mõned pildid,milline ta enamvähem välja näeb.
kas see ei ole mitte see mille pilte oli carrating.ee üleval.seal ma nägin vist sarnast piltidel ja omanik tahtis kui ma ei eksi siis vist ala 8000.- selle surma eest saada.vb aega on omanikule meelemõistust toonud ja nyyd natuke hind mõistlikum.ps ta polnud vist päris komplektne ka.
mina arvan vähemalt nii....
Rumal küsims aga see vist on nagu Laureli baasil kupee?
Carratingus on selline auto nissan-datsun 200sx nime all täiesti olemas aga kahjuks ei saa omanikuga kuidagi kontakti.Äkki keegi omab juhuslikult sidemeid? Carratingus on härra kasutajanimeks Suurm.
mõruman Kirjutas:Äkki keegi omab juhuslikult sidemeid? Carratingus on härra kasutajanimeks Suurm.
kirjuta carratingu üldaadressile - leiavad Sulle kasutaja registreerimisaegse postiaadressi.
Mõte hea,kuid kahjuks ka sealtpoolt keegi ei kontakteeru.Kurat,ma olen 5 aastat endale sellist isendit otsinud. Nüüd kui auto teoreetiliselt olemas,ei saa omanikuga ühendust - norm värkSad
Viis aastat ajad mingit Eesti ronti taga, samas kui...

http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=1912733
Tollel viimasel lingil toodud aparaadil näikse erinevusi mõningates pisidetailides olevat, mille tõttu teema algataja selle ilmselt ära põlgab Smile

Otsitava masina nn mudelinimi peaks olema S110 (toodeti 1980 - 1983), müüdud on seda erinevate nimede all - 180SX, 200SX, Silvia.
Olen seda minumeelest Tallinnas näinud, vanem härrasmees sõitis