automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pobeda piduritule lüliti.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kus asub pobeda piduritule lüliti? Kus üldse sel ajal asusid vene autodel piduritule lülitid, pedaali juurest otsisin, aga ei leidnud.
Vaat nüüd 100% ei saa lubada,a vanematel autodel oli see mönikord kuskil piduritorustiku vahel,mitte väga kaugel peasilindrist,töötas siis öliröhuga.Lihtsalt selline kahe juhtmega andur oli.
Piduritule lüliti asub Pobedal vaskul pool kapoti all,poolraami peal,piduritoru vahel.
Hystler Kirjutas:Kus asub pobeda piduritule lüliti? Kus üldse sel ajal asusid vene autodel piduritule lülitid, pedaali juurest otsisin, aga ei leidnud.

Alates 1948. aasta lõpust olid Pobidel tavalised (traditsioonilised) torustiku pealt õlirõhuga toimivad nõukaaegsed piduritulelülitid. Pobil asetses see juhipoolse esilonserooni juures, kuhu läks epasilindrist minev toru ja kust siis see toru läks edasi kaheks kahe esiratta juurde. Vaata kogu torustik täispikkuses üle ja Sa leiad selle "nööbi" sealt.

Enne 1948. aasta lõppu oli lüliti mehaaniline ja asus samuti juhipoolse esilonserooni juures; oli ühendet piduripedaaliga. Ainult et selle ajastu Pobisid on Eestis alles üli-ülivähe.