automoto.ee foorumid

Täisversioon: MTZ-05 sidur
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsin kõigi käest kes sellist motoblokki omavad ja ka parandamisega on käed õliseks teinud seda et millised siduri kettad sinna sisse lähevad ja kuidas vahetus teostada,kas on ka mingeid nõkse millega arvestada?
Kusagilt nagu mäletaksin, et MTZ-5 edasiarendusel MTZ-50-l on siduriketas samade mõõtmetega ehk siis vahetatav?

Parandage mind, kui ma eksisin.
Küsimus oli siiski motobloki MTZ-05 kohta ( http://www.kolhoos.pri.ee/?action=text&cat=3&ID=137 ); see ning "täismõõdulised" Belarussid MTZ-5 ja MTZ-50 on siiski vägagi erinevad asjad...
Sillu Kirjutas:Küsimus oli siiski motobloki MTZ-05 kohta ( http://www.kolhoos.pri.ee/?action=text&cat=3&ID=137 ); see ning "täismõõdulised" Belarussid MTZ-5 ja MTZ-50 on siiski vägagi erinevad asjad...

Tuhat vabandust, lugesin postitust pealiskaudselt (mõtted olid tööasjades)...
Sain infi et tegu on märg siduriga ja et kasutatti mingi tsikli sidurit,aga millise vot selles on küsimus.Teaks mitu ketast ka komplekti kuulub?
Minsk i 125-se motika sidur.Vähemalt minu 88 aasta masinale sobis.Baueri motika poest 25 eek ketas.Nii metall kui eboniit.Kaks aastat tagasi tegin seda tööd.
kas keegi teab kust hankida selle motoblokile siduri trossi.
Tallinnas Tondi motopoest. Hulga erinevaid pikkusi. Võta vana kaasa või mõõda vähemalt.
Jalgrattajuppe müüvast poest.
Trossiks võtad jalgratta tagapiduri trossi.
Kõri müüakse meetri kaupa –seega mõõdad oma traktori pealt ära kui pikka vaja ja lased poes omale vajaliku pikkusega lõigata. Lisaks poest saada kõri otsad.