automoto.ee foorumid

Täisversioon: Üht-teist võrri järeleaitamisest
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Eile öösel piinas mind igavus koos unetusega. Tänu sellele valmis väike jutukene võrri järeleaitamisest - mida ja miks (enam-vähem Toungue ). Nõuanded on kogutud kokku mitmest võrrituunimise teemast. Tekst on *.doc formaadis, lisatud manusena. Head lugemist!

BTW, kui midagi puudu või valesti, andke märku. Täiustame juttu!
Tõeline BS, kus inimene ei tea ise kah millest räägib ja on selle suvalise copy-pastega erinevatest foorumitest, kus samataragad nõuandjad selle kirjutanud on, kokku korjanud.
Kui tegu 4klassi koolitööna tehtud referaadiga, siis hinne 3+, kui mitte, siis 0
Tekst on oma aja sisustamiseks kirjutatud. Sügavalt asjasse ei süvenenud. Ise lugesin teemad läbi ja kirjutasin selle alusel miskit. Otse pole kuskilt kopi-paste teinud. Mõtted pole võetud "nõuandjatelt", vaid neilt, kes ka asja teoks on teinud.

Kui see jutuke tõesti megakehvakene, siis minu pärast võib teema prükkarisse panna küll. Hetkel ei viitsi asju läbi mõtlema ka hakata, seega praegu jääb asi nii nagu ta on.
Tegelikult võiks sellise materjali kirjutemise ette võtta küll, aga sel juhul põhjalikult ja koos täpsete joonistega. See tekst mis sa üles riputasid, on väga üldsõnaline ja praktikas mitte-kasutatav.
vootele Kirjutas:Tegelikult võiks sellise materjali kirjutemise ette võtta küll, aga sel juhul põhjalikult ja koos täpsete joonistega. See tekst mis sa üles riputasid, on väga üldsõnaline ja praktikas mitte-kasutatav.

Seda mõtlesin praegu isegi, aga sel juhul oleks vaja ka kõik pisiasjad välja selgitada ja jooniseid teha. Mitme peale saaks kümneid kordi parem tekst, kui praegu. Muidugi oleks vaja jooniseid ka algsest mootorist.
Võiks ju proovida ka fotoaparaadiga algselt ja pärast kombineerid joonised kuskil adobes kokku. See jut peaks küll mega pikk tulema tegelikult kui seda ilusti teha.
Aga jah Vene keelt ei pruugi ja pole sellest midagi kasu... Kui kellegil igav hakkab või mõnda programmi teab võiks selle ju ära tõlkidaRolleyes Muidu joonised on kah olemas.
canyondrift Kirjutas:Kui kellegil igav hakkab või mõnda programmi teab võiks selle ju ära tõlkidaRolleyes

peaasi, et ikka kõik kandikul kätte toodaks....
Njh Ei tea ise selliseid programme kunagi otsisin küll mega kaua kuskil 3h aga ikka ei leidnudSad. Vene keelt õpin juba kolmandat aastat aga ei hakka lihtsalt keele peale. Niiet mina sellest jutust aru ei saaSad
Tahtsin just sama linki anda...

canyondrift, ma soovitan vene keel siiski koolis ära õppida- mina olen kas aastat selle õppimist vältinud ja kuidagimoodi kolme välja venitanud ja nüüd kirun ennast, sest keelt ei oska ja väga palju kasulikku kirjandust vene rataste kohta on justnimelt vene keeles. Pean kah igasugu translaatoreid kasutama ja siiski jääb midagi tekstist tõlkimata. Inglise keel on see-eest suus ja täitsa kasutuskõlblik, läbi aegade põhimõtteliselt viis olnud, seda ilma koduste ülesanneteta - vastused tulevad peast.

Soovitasid adobes joonised valmis teha... Aga seleta mulle, kes kurat seda photoshopi osta jõuab??? Jooniseid saab ka teistmoodi...
rallitaja Kirjutas:Soovitasid adobes joonised valmis teha... Aga seleta mulle, kes kurat seda photoshopi osta jõuab???

Kes see jooniseid photoshopis teeb? Need ikka vektorprogrammide pärusmaa...
Igalpool on adobel käsi mängus... Kuid jah uurides programmi lähemalt (mul nimelt demoSad) seal saab ka omaette nokitseda kuid head ja täistulemust seal ei saa kuid hea on see et seal on kõik nn. "layerite" kaupa ka kõike annab ilusti ümber tõsta. Kui oskaja oled võid SM paintiski need ära teha. Üritan alla kakkuda "Sketchup" programmi eks näis mis too teeb. Võimaldab 3DWink
Sorry OT
Sketchupiga ma ükskord midagi isegi üritasin, kuid ei viitsi arvutiprogramme selgeks õppida viimasel ajal. Paber ja pliiats minu suurimad sõbrad Smile
Eks ma proovi vaatan mis välja kukub... "Modellideks" on oma tehtud pildid võrri mootorist.
Hetke seis ...[attachment=27004]
täiustasin siis rallitaja teost. Ärge näkku lööge kui midagi puuse panin.
PS! mul ei ole ühtegi võrri olnud.
Ära võta isklikult, aga nüüd on see asi veel hullem, kui ennem oli.
Kõik põhilised lollused on alles jäetud ja uusi veel juurde lisatud. Lisaks veel see, et lõpuosa on osad read copy-pastet tehtud biker.ee foorumi artiklist, mis on mõeldud ringarajamootorratastele!!!

Idee midagi sellist teha on ilus, aga see eeldaks ikkagi teema valdamist ja sellesse korralikult süvenemist. Sellisel kujul ja tasemel "tuunigõpetuste" ohtlikus on tunduvalt suurem võrreldes sellega, kui palju neist kasu on. Tuleb ikkagi arvestada sellega, et valdav osa sellise materjali lugejaid ei oma ju piisavalt kriitilist meelt ja tehnilist taipu aru saamaks, mida tõena võtta ja mis veega alla lasta.
Tsiteerin lõiku sellest viimasest õpetusest: "Mida vähem ratas kaalub, seda parem." - kallid võrrituunijad, oma aju kasutamata saate juba pool kilo võitu. Üksikutel indiviididel rohkemgi.
OK, aitame siin siis vaest poissi vähe:
Panin teksti failiga kaasa. Mõned typod nagu avastasin juba sees, aga enam korrigeerida ei viitsi.
Mis see ".doc" veel on? Kahjuks või õnneks minu eelmise sajandi arvuti seda avada ei suuda.
Lehti: 1 2