automoto.ee foorumid

Täisversioon: Tartu noorte tehnikaring sooviks juppe
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Kas kellelgil ei ole ära anda tehnikat Tartu noorte tehnikaringile.Sooviks vanu mootorrattaid või nende mootoreid.Hea oleks ka kui saaks autosid ja kõike mis
puudutab karte.

Ette tänades
Lugupeetud "kasutaja speednuth",

Esiteks - see foorum ei ole varuosade lunimiseks, teiseks - ütle kes sa oled, kuidas oled seotud mainitava ühendusega ning kas see ühendus ka ametlikult eksisteerib.
Selle foorumi kasutajate üleliigne kola ANTAKSE ÄRA üldjuhul kahte kohta - emeksisse või Järva-Jaani vanatehnika varjupaika. Ülejäänud tehingud tehakse vastava kompensatsiooni eest või vahetusena muude asjade vastu.
Kui Sina, "kasutaja speednuth", nurud juba oma esimeses selle foorumi postituses almusi, siis sa ei tundu just eriti usaldusväärne tegelane. Ja ega su meiliaadress buumer13@hotmail.com ka sind usaldusväärsemaks ei tee.

Vähemalt esialgu suurima lugupidamatusega,

Argo
Olgu-olgu. Kas kusagilt saaks äkki tehnikaringi kontaktnumbri koos inimese nimega, kes noori juhendab? On võimalus paarist tunnist ka äkki osa võtta? Sellisel juhul oleks minul ja usun, et teistelgi foorumlastel mõningat kola üle, millega aidata edendada noorte tehnikahuviliste pealekasvu.
isandpauk Kirjutas:Selle foorumi kasutajate üleliigne kola ANTAKSE ÄRA üldjuhul kahte kohta - emeksisse või Järva-Jaani vanatehnika varjupaika.

Tollest esimesest mainitud kohast antakse üldjuhul ikka kuigipalju seda va krabisevat ka vastu, nii et antud tegevust võib vast siiski müümiseks nimetada...
Märgusõna Tartu Noorte Tehnikaring annab otsingumootorites täpselt 0-vastust. Seega kahtlen ma sügavalt antud huviklubi olemasolus.

Taustaks veel: http://www.rate.ee/userinfo.php?id=1526554. Mr Laas Roost, I presume.

Seega tasuks võimalikel annetajatel kindlasti vähemalt kaks korda enne annetuse teostamist mõelda.

A.
Aspelund Kirjutas:Märgusõna Tartu Noorte Tehnikaring annab otsingumootorites täpselt 0-vastust. Seega kahtlen ma sügavalt antud huviklubi olemasolus.


Vaikides võtan sõna enda teadmistega.
Tartus on olnud päris mitu tehnikaringi. Ja Enamik neist ei kanna õiget nime.:S
Ainukest mis mul kohe meelde tuleb Tartus asetseb Anne Noortekeskuses UUs 56.
Tsitaat:Kursused jalgratturitele ja rollerijuhtidele. Infot jalgrattakooli ja sellega seonduva kohta leiate veebiaadressilt: nova.ee/lasteleht/rattakool.htm. Kursuse hind 250 krooni. Igal esmaspäeval ja neljapäeval kell 15.00 toimub garaažis noorte tehnikaring.
http://www.annenk.tartu.ee/index.php?tid...088ZJhk8L8
Samas on mõned kuud tagasi oli probleem, et juhendaja lahkub, mistõttu on selle ringi tegevus ka kahtluse all...
Teisi ringe enda teada Tartus enam ei eksisteeri. Aastaid tagasi oli Kardiring raudteejaama juures, kuid seda oli ca 10 aastat tagasi, lillemäel (riiamäe kõrval) ei tohiks ka tehnikaringi kui motoringi eksisteerida.
Seega tahaks ka ise teada mis ringi mõeldakse?
Vastan teie küsimustele.

Ring on tõesti olemas ja see asub Anne noortekeskuses.Ring toimub esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 3.Ringi juhatajaks olen ajutiselt mina sest vana juhataja lahkus.
Üks selle foorumi kasutaja soovitas mulle seda kohta juppide küsimiseks.Ilma juppideta pean ma kahjuks varsti ringi sulgema.
Kontaktelefon :5534651
huviringi interneti aadres
http://www.vivaliiklus.ee/index.php/page,huviala
Küsimus?
Mis teete nende varuosadega?
Kui ma annetan Sulle tonni vanarauda(kõik erinevate tsiklite omad),kuhu Sa need siis paigaldad?
Kas on käsil mõni projekt?
Palju on liikmeid?
Niipalju kui mina oma lolli aruga antud lingist aru saan, on tegu mitte avatud noortekeskusega vaid kommertsalustel ringiga, kus osalejatel on osavõtutasu jne. Kas tõesti ei suudeta siis ennast ära majandada ja kasvõi elementaarseid õppe- ja käeharjutusvahendeid osta? Natukenegi kuulutusi lapates leiab sobivaid projektitoorikuid hinnaga mis on paari ringis osaleja ühe kuu tasu...
Aga võibolla ongi niimoodi sealkandis moes ja antud ringi korraldav autokool lunib samamoodi erinevates autofoorumites omale autosid, et saaks sõitu inimestele õpetada?


Jaan,
kes on oma ümberekaudsetele külapoistele piisvalt ehitustoorikuid ja varuosasid kinkinud ja regulaarselt ka ehitusproektidele abistava käe ulatab.
Speednuth, mis juppe sa õigupoolest tahad saada?
Praktiliselt igasugune kommertstegevus eeldab kõigepealt mingi investeeringu tegemist, pange kokku äriplaan ning laenake pisut raha. Ostke paar hiina mootorit ja keevitusaparaat, külastage metalli kokkuostu ning ongi olemas praktiliselt kõik tehnikaringile vajalik. Osavõtjatelt küsige rohkem raha, aga vähemalt on võimalik midagi reaalset teha. Tõmmake asi käima ning saate taotleda toetusi ka kohalikult linna/maa/vallaviletsuselt jne.

Hetkel tundub mulle, et sa peaksid tõesti ringi kinni panema. Ebapädevaid soss-seppi on juba piisavalt, neid ei ole tarvis tasulistes ringides juurde koolitada.
Saatsin siis kasutajale sellise kirja.
Loodan, et keegi ei pahanda, et avaldan privaatsõnumi sisu.

Tere!
Kas meil kellelgi foorumlastest oleks võimalik mõnest ringitunnist osa võtta?
Kui kaua üks ringitund toimub?
Millega te olete siiamaani tegelnud, mille õppimisega, mis abivahendid kasutada on (tehnika+kirjandus)?
Kindlasti on küsimusi veelgi, kuid kõigepealt needki...

speednuth kirjutas:
Tere!
Ring on tõesti olemas.Ring asub Tähe noortekeskuses(maja taga garaazis).Ring toimub esmaspäeviti ja neljapäeviti kell 3.Ringi aiutiseks juhatajaks olen mina.
Juppe küsisin sellepärast et üks selle foorumi kasutaja soovitas ja ilma juppiteta pean ma kahjuks ringi kinni panema.
Nägemist

Parimat, Geoloogide parun, Tambets
Mul on pakkuda nöörijuppe...