automoto.ee foorumid

Täisversioon: voshod2-hel mingi anomaalia
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
asi siis järgmine, et külma mootoriga läheb paarist matsust käoma ja töötab normaalselt aga nii kui mootor soojaks saab ja toore klabi lahti lased siis on poo sees ja enam pööret üles ei saa. ja sooja mootoriga ainult lubab ja käima ei lähe. sussklapist tuleb ka ilgelt pena. olen proovinud ka segu kruvi timmida kuid tulemuseta
aga kui tooreklapp peal, mis siis saab? Töötab?
algul töötab aga kui mootor soojeneb siis pooo
Ja vahet ei ole, kas tooreklapp lahti või kinni?

Võibolla sooja mootori jaoks jääb segu rikkaks? Ei voola kütust piisavalt karbussi(ntx ujukikamber tühjaks saab, hakkab poo tegema, bensu saab ainult nii palju kui peale niriseb)? Puhu karbuss, voolikud/kraanid läbi.
No siis ilmselt Sul see kala sussklapis peitubki. See peab olema ikka tihke ja ei tohiks küll niisama midagi välja ajada.
rallitaja Kirjutas:Võibolla sooja mootori jaoks jääb segu rikkaks? Ei voola kütust piisavalt karbussi(ntx ujukikamber tühjaks saab, hakkab poo tegema, bensu saab ainult nii palju kui peale niriseb)?
Minu tagasihoidlik loogika küll kinni ei võta, kuidas saab sellisel juhul segu rikkaks jääda, kui bensiini korralikult peale ei voola?
Ja mis asi on "pooo"??
sussklapp on korras ja sealt tuleb siis ilgelt bena kui sa selle avad ja poo on siis kui mootor hinge kinni tõmbab kraan on puhastatud samuti karburaator ja vooliku panin uue
stretch Kirjutas:Minu tagasihoidlik loogika küll kinni ei võta, kuidas saab sellisel juhul segu rikkaks jääda, kui bensiini korralikult peale ei voola?
Ja mis asi on "pooo"??

Ei noh, kui karbussi bensiini tuleb, siis võib rikkaks jääda. Ega need sümptomid koos eriti ei esine jah. Rolleyes
Tundub nagu jah,et segu liiga rikas,sest külma mootoriga tahabki ju rikkamat segu ja kui mootor soojaks läheb,siis uputab lihtsalt ära ja tekibki see "poooo" ja sureb ära.
ju vaatab ja proovib segu vähemaks keerata ja ju siis näeb mis toimub
sai siis karpat timmitud kuid tulemusteta siis vahetasin karpa ära ja saime timmi. kuid kui mootor soe siis ei lähe kohe mitte käima aga muidu töötab täitsa ok. ainuke asi kui madalatel pööretel järsult gaas põhja keerata siis jääb nagu mingi täiesti tühi koht vahele (nag sureks välja)ag seda aint vb 1 sekund
ei no teema võib lõppenuks lugeda tuli hoopis välja et viga süütepoolis (sai vanemate meeste käest küsitud) vahetasime süütepooli ära ja matsu pill