automoto.ee foorumid

Täisversioon: Minsk
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist!
Oma minski kokku pannes on tekkinud mõned küsimused, äkki keegi kena inimene saaks aidata.Vaja oleks minsk m-103 elektri skeemi.Samas vaja ka minsk m1a siduri survepuksi mõõte ja tore kui ka pilt oleks kõrval.
Tänud juba ette ära.
Ei teagi mis see survepuks on aga kas 3-käigulistel Minskitel /Moskvatel sidurid ühed pole või pole ka Su M 103-l sidurit?
Tervist!
Ilmselt ise loll, vaja selle jubina mõõtu, mis on siduri hoova(?) ja ketiratta vahel.M1A mootor on.
Eks nende jubinate korrektsete nimetustega segane lugu on, seepärast veel kohe rumal ega loll pole! Vast mõtled "tigurulli", mis pöördudes liigub karterikaane sees siduri poole ja surub lahutusvardale? Kuidas seda detaili peaks õigesti nimeteama , ilmselt saksa leiutis, tuleks saksa keelest tõlkida?
Kui mõtled seda detaili, siis tegu küllalt keerulise asjaga, ise seda tülikas valmistada, tuleks otsida uus, vb selleks tahadki mõõte, et ei eksiks?
Jutt ilus aga mõõte - pilti ikka netu! Ja mina ei hakka seda pilti punnitama ka mitte kuna vaimsed võimed on piiratud. Mingeid mõõte võin millalgi võtta aga siis parem PS-i kaudu!
Elektriskeemi kohta võin öelda, et vahelduvvoolu generaatoriga asi on lihtne ja see on ka kõik mis ma praegu öelda oskanToungue
Ilmaselt on selle jubina nimi lahutus varras.
Kui meil juba dialoogiks läks...Puks ja varras on küll eri asjad aga varda mõõdud peaks olema midagi sellist: läbimõõt 4,5 mm ja
pikkus 50 mm. Vähemalt arvan selle pulga mille mõõdud andsin pärinevat oma K125 sidurist. Varda ja vastu sidurit oleva tõukuri vahele peaks käima survelaager ehk teraskuul. Varda pilti pole Sul vast vaja.
Kui Sa M103 elektriskeemi ei saa mujalt võin selle pildi sõnadesse ümber panna!

Igaks juhuks lisan, et ma ei ole kena inimene ka mitte!
Küsimus sellline, et kas saab mootori lahti võtta (karteri lahti) nii, et sidurit maha võtma ei peaks?