automoto.ee foorumid

Täisversioon: VW golf jukerdab
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mure siis selline, et auto sureb sõidu pealt välja ja peale seiskumist mingi aeg (5-10 min.) käivitub. sõidu ajal kaoks nagu vool tagant ära (roolivõim jne. kaob) kui veab ja parajasti on võimalik gaasi anda Smile siis vahel juhtub, et sõidab edasi. külm auto läheb üldiselt kohe  käima ja laseb mingi aja sõita ka. on päevi kui auto käitub viksilt ja viisakalt, st. sõidab normaalselt.  remondimehed arvasid, et kütusepump on katki ja vahetasid selle ära. jama ikka alles. paranduses tahetakse näha katkist autot aga auto seisab ja ei käivitu siis kui ise tahab ja paranduses ...käivitub muidugi ja välja ei sure.
auto siis vw golf 1993, bensiini mootor 1,6.
äkki keegi oskab nõu anda, kust alustada? suured tänud ette!
Süüteluku põhjast (st. kontaktplaadist) näiteks. Või siis Halli andurist.
Kommutaator?
väga vabandan, et Teie foorumit oma teemapüstitusega risustasin. "automoto" kõlas lihtsalt nii uhkelt ja kõiketeadvalt, et suures tuhinas ei süübinud foorumi sisusse ja eesmärki. jätan teid rahulikult uunikume putitama ja proovin mujalt õnne. suur aitäh vastajatele!
Eks siin võib ikka uuemate autode kohta kah küsida - alati ei pruugi muidugi nii häid vastuseid saada kui antud margile spetsialiseerunud foorumist. Auto24 ja muude taoliste lehtedega oleme me otsustanud vaid mitte konkureerida Smile