automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kompressor
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Oleks siis soov kompressori järgi. Põhiliselt oleks sooviks värvida väiksemaid mootorratta osasi ja ning vajadusel ka natuke suuremaid alasi. Hind ei tohiks olla väga kallis. Mida keegi soovitab?
Siin on juba mingi selline teema kusagil olemas, kui mitte mitu. aga kuna mul leidus vaba hetk sisi kirjutan siia uuesti enda kogemuse kohta.

http://multikoeb.dk/vaerktoej/trykluft_t...rers_id=23   mina ostsin  2 aastat tagasi 1600.- eest händimännist sellise väikese punni, mis on garaasis täitsa tubli, siiani töötab tõrgeteta , ja usu v mitte aga sellega on terve auto täitsa viisakalt isegi ära värvitud, vaeva ja ootamist-kogumist on muidugi palju, aga  suure pühendumuse ja hea õnne korral saab küll. Kindlasti tuleb osta vahele ka vee eemaldi (nt tln tööriistamarketis, maksab 200 vist midagi, selle õigetpidi vahelesaamiseks oli vaja mingid vahetutsid veel lisaks osta). aasta hiljem ilmus ändimänni müügile selle natuke suurem vend (paak 24L asemel 50, muu kõik sama), 1999.-, ostsin selle ka (vt lk 7:   http://www.handymann.ee/pdf/catalogue.pdf ) . Need olid soodushinnaga pakkumised. nüüd on mul päris mõnusad kombovõimalused - peale nende 2 eraldi kasutamist saan panna nad paakepidi ühendusse, tiksutada 1 mootoriga 75L kogupaagiga, ja ka kahe mootoriga 75L kogupaagiga. viimase variandi korral saab juba hea kuiva sooja kliima ja liivaga väiksemat liivapritsitööd sussutada ( profitasemest asi muidugi kaugel-kaugel) .kokku siis sellised võimalused 3600.- eest, mis pole palju.  täitsa tublid punnid on, kummalgi on 2 väljavõttu ja ka vaherõhuregulaator, 8 bar, tootlikkus kirjade järgi 165L/min ( 24L) ja 200L/min ( 50L) , õliga määritavad variandid (ilma õlita varianti ma ei julgeks osta)  

R
Powercrafti ei tunne, kuid 24l 1.5kw Ingersoll-Rand on mitu raksu mull autusid ilma rõhku ootamata üle värvinud. Sissetöötamata oli kompressor nii tihe, et kippus mootorit ülekoormama, aga mootor on küll ülekuumenemiskindel. Ükskord külmaga, kui käivitus raske, ei märganud, et sisse lülitus, aga käima ei läinud. Inises omaette niimoodi võibolla minutit 10-15?. Märkasin alles kärsahaisu moodi lõhna järgi. Mõtlesin, et koput, aga ei miskit, töötab siiamaani...