automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kuskohast saab kummipukse?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Kas keegi teaks juhatada Tallinnas või lähiümbruses poodi, kust saaks mõõdu järgi kummipukse (mõõdud ise veel selgitamisel) osta? Või netis mõnda linki?
Autoks Peugeot 406, sel siis läbi "stabilisaatorvarda" puksid tagasillas. Panen pildi ka , see detail on tähistatud nr.6-ga. Ühes otsas siis rooliotsa moodi moodustis, teises puksid.
http://www.hot.ee/tcumen/406%20Bras%20AR2.jpg.pdf

Või teab ehk keegi, millega asendada saab. Krt . Uuemõisa Autokeskus tahab 880 EEK tükist saada. Neid kaks tükki auto peal. Masin sõidab ca 500 km kuus, pole neid originaale kuigi rentaabel paigaldada.

Tänades juba ette: tcumen.
ei soovitaks ise sinna midagi aretama hakata ,kuna sellest vardast käib ka tagasilla regull.
kui õieti mäletan ei ole seal ka mitte kummipuksid vaid "munkaga puks"ehk siis kuulliigend,võin ka eksida
Mine automaailma ja küsi sellist juppi kood kah: S121-47685 hind 315.- terve varras koos puksi ja liigendiga ja neid pukse eraldi ei saa, kui ainult ise midagi aretada. See puks ise täitsa tavaline ilusti tsentris auguga, põhimõteliselt oleks võimalik mingi jura sinna aretada aga 315.- pole just eriti palju et seda aega raisata. Mul muidu see varras siin näpuvahel olemas aga ma saares.
ja eriti laisad (nagu mina) alustavad varuosaotsinguid ladu24.ee ja autoosad.ee netipoodidest. tuuakse koju kah 35.- eest Smile
pego406-le seal nt nimekirjas TAGASILLA REGUL. VARRAS 299.-
Tere.
Homme pealinna asja, siis vaatab sinna "Automaailma", selle raha eest kannatab osta.
Sinna autoosad. ee-sse saatsin tegelikult päringu ka selle esimeses postis lingitud pildiga. Juba möödunud nädalal, aga nad pole suvatsenud vastata.
Igatahes tänud kaasamõtlejaile.