automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kavrovetsi kepsu vahetus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kas keegi on kunagi kavrovetsil vahetanud kepsu ja selle laagrid. Ja kui keegi on vahetanud siis võiks õelda kust saab osta kepsu ja selle laagrid. Ja siis selline küsimus ka, et kus saab tellida 60hambaga ketika kavrovetsile ja palju see umbes maksta võib?
Ei ole toodetud sellise nimega mootorratast. Küll on toodetud veidi sarnase nimega mootorratast Kovrovets (Ковровец ). Nimi tuleneb tehase asukohalinna (Kovrov/Ковров ) nimest.
Minu arust oled Motokuuris juba piisavalt infot saanud...
175-se väntvõlli remont pole mõtekas asi, eraldi uut kepsu pole ilmselt kaubanduses kunagi müüdud, laagrirulle on saadaval aga ega see remont niisama lihtne ka pole! Väntasid peaks piisavalt saada olema, näit. pakun ise kasutamata vanematüübi 175-se väntvõlli , ütleme 600.- krooni/tk. Asub Türil.
Ketiratast saab tellida hambalõike freespinki omavast metallifirmast, lisaks peab seal olema soov sellise tühiasjaga (nende jaoks) tegeleda ja kui see soovneil on, siis läheb see ilmselt kalliks maksma (ametlikult tehes)! Kus see koht konkreetselt võiks olla, ei tea öeldaSad , ka oma töökohas pink ja mees olemas aga teha lasta on ülitülikas ja raske.
Ma ostaks küll uue väntvõlli aga asi on selles, et mul ei ole kõige vanema tüübi kovrovets. Ja ei oska õelda kah päris täpselt millist vaja läheb sest mul endal on kah kaks väntvõlli üks on vana kovrovetsi oma ja teine on mingi voshodi(arvatavasti voshod 3m-i oma) ja mitte kumbki ei sobi. Voshodi oma on liiga suur ei mahu karterisse ära ja vana kovrovetsi oma sobib küll muidu aga ma ei tia magneto ei sobi sinna otsa millegi pärast.