automoto.ee foorumid

Täisversioon: Daihatsu charmanti bensupump
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas kellelgi on Daihatsu charmanti 1,6 bensupumba skeemi kuhu mis voolik peab minema. See süsteem mis seal praegu on natuke jama. Sai klaasipesuvedeliku paagist vedelik ära välja lastud ning bens sisse topitud ja see selle klaasipesu pumba ots pandud otse karbussi nii et peab kogu aeg lülitit lõksutama et bensu peale pumpaks.
Ull pääst vä??? See keerab ju kohe pumba nahka: klaasipesuri oma ei ole mõeldud bensule, labad sulavad üles. Ega paakki kaua vastu pea. Mis aasta autoga tegemist üldsegi?
süüteküünal Kirjutas:. Sai klaasipesuvedeliku paagist vedelik ära välja lastud ning bens sisse topitud ja see selle klaasipesu pumba ots pandud otse karbussi nii et peab kogu aeg lülitit lõksutama et bensu peale pumpaks.

Pane parem benss radikasse ja paisupaagi voolik lykka otse karpasseBig Grin
asja idee siis selline , bensiin soojeneb ja paisub ja surutakse karpasse ja mida rohkem benssu ära kytad seda kehvemaks muutub jahutus ja sedA kiiremini hakkab benss soenema>paisuma> peale jooksmaBig Grin ja seda paremini hakkab see daihatsu edasi lippamaBig Grin

okok loll naliBig Grin
Killer666@ mitu autot pölema pannud ja teab omast käest,et k6ige ohutum on kui bensiin ikka paagis ...Igasugused aknapesupaagid ja kanistrid kapotiall muidugi toimivad , aga ...
Tegelikult ka suht väikest kogust benssu mis on kuhugu kuuma moto peale läind ja sealt aurustuma hakanud , on väga lihtne väikesest sädemest syydata lasta ja kogu auto(romu) maha p6letada ja veel endalegi liiga teha!
See süsteem siiamaani korras, muide seda ei mõtelnud mina välja vaid vana omanik kellega see sai nii pandud ja sõitma mindud. Aastat sell küll ei tea.masin muidu mingi sedaan hull laev on , kui see peaks kellelegi midagi ütlema. aga ikkagi mis otsad seal bensupumbal on, mis kuhu peab minema?