automoto.ee foorumid

Täisversioon: Night Game
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Öö, autod, kilomeetrid, ärklitoad, keldrid, inimesed, aiad, teed, seinad, politseinikud, puud, valgus pimedus, emotsioonid ja kiirus, ADRENALIIN...

24. novembril toimub esimene tasuta mäng DozoR eesti keeles Tallinnas.
Kuigi kas tohib SEDA nimetada mänguks? Pigem see on elustiil... või isegi mõtete ja toimingute viis. Kas normaalne inimene hakkab mööda linna ringi kihutama õiget kohta otsides, kus on mingi kood peitud? Ja mille pärast? Mõnu pärast? Noh need on ju, nii öelda, mitte päris tavalised inimesed...

„DozoR“ – see on interaktiivne dünaamiline mäng loogika ja riski elementidega. Kui Teie ei karda öösel mööda tühjade tänavate lonkida, kui Teile meeldib kiire sõit ja vihkate halli argielu; kui Teie olete tark, energiline ja kange, siis «DozoR» on Teie jaoks. Ainult siin Teid ootavad „vertikaalsed võiduajamised“, rasked labürintid, šifreeritud paigad, mille kohta te varem isegi ei oletanud.

Mäng on sündinud Sankt-Peterburis, praegu ilmub paljudes teistes linnades – Kazan, Vilnus, Toljatti, Ulan-Ude, Petrozavodsk, Krasnodar, Perm, Samara, Moskva, London. Ja see on ainult algus...

Mängus võib osaleda mitte rohkem, kui 12 võistkonda. Meeskond koosned koordinaatorist ja välimängijatest, kelle õlgadele langeb koha peal koodi ülesleidmis ülesanne. Mäng algab kell 22:00 sellega, et kõikide mängivate meeskondade koordinaatorid saavad esimese nivoo ülesandeid ICQ kaudu.

Siis, kui õige kood on leitud, meeskond teatab sedaoma koordinaatorile, kes edastab omakorda selle organisaatorile ICQ kaudu. Kui kood on õige, siis koordinaator saab järgmise ülesande. Kokku on 10 missiooni. Läbides neid esimesena, meeskond saab võitjaks.


Näidis ülesanne? Palun.
„Chip ja Deil tulid kolmanda puu juurde“.

Kas on arusaadav kuhu sõita ja mida otsida? Ei? See on ju elementaarne. Chip ja Deol on päästjad. Päästjad on meil kes? Õige – päästeamet. Sõidame päästeameti maja juurde ja otsime kolmandat puud (kontrollige, kas kolmas paremalt poolt või vasakult) ja puu peal otsime koodi. Mõnikord koodi saab näha ainult ultraviolettis...


Kõik, mida Teie vjate on meeskond, kaart, mobiiltelefonid ja auto.
Saatke teade mängu osalemise peale!
Põhjalikkumalt www.tallinn.dzzzr.ru
http://www.youtube.com/watch?v=f4wgfPAPFjc siin on viideo Tallinnast
Kasutaja nimi vahtkond. Tomumisaeg: öö. Korraldaja nagu saitide domeeni järgi tundub: venemaa.

Kas tõesti hakkab öine vahtkond meil tallinnas midagi sellist plaanima, või olen mina lihtsalt paranoiline?
Pealtnägijat vaadates tundusid rahumeelsed tegelased.
Tambets Kirjutas:Kas tõesti hakkab öine vahtkond meil tallinnas midagi sellist plaanima, või olen mina lihtsalt paranoiline?
Vist juba natuke aega toimub, ja sarnaneb ärilisele ettevõtmisele. See dozoor pole väidetavalt too dozoor. Käesoleva teema eesmärgiks oleks sel juhul tarbijaskonna laiendamine Wink
Räägiti ettevõtmisest ka Pealtnägijas.
Kas üle 25 aasta vanuse liiklusvahendiga osaledes saab lisapunkte? Kui ei saa, siis tundub mulle et tegemist vale kohaga. Ma saan aru küll, et on vaba teema aga ärilised teadaanded siia ei käi.
Vaadates selle teema esmapostitaja tausta siin foorumis, siis olen 100% kindel, et tegemist lihtlabase reklaamiga kahtlase väärtusega üritusele. Seega võiks moded tõepoolest asja siit ära kaotada...
ma ei usu, et see siin erilise reklaamina mõjub. Las teema olla veel pisut lahti, mind näiteks huvitab, mida rahvas asjast arvab. Eriti mis puudutab eestikeelse elanikonna seas erinevaid seoseid tekitavat nime ning ärilisi tagamaid.
Kuulge kaasfoorumlased, mida te rapsite. Postituses on väga selgelt ja viisakalt kirjeldatud vabaaja üritust, mis avara maailmavaatega tehnikahuvilsi võib huvitada aga ei pea. Tegemist pole ka: teen odavalt rätsepatöid kirjeldusega. Niiviisi võttes on ka Tähesõit, talveralli ja Ettevaatust auto ärilised ettevõtmised (kasum-kahjum ei puutu teemasse).
Igalt poolt ei pea poliitikat nägema, nimi nimeks, oli Ivan Orava aatekaaslanegi Peeter Dobrovolski, Narvast, nimi vene aga ise eestlane.  Vahepeal kipub tsensuur ja üle pea kasvama ja keeleõpetajaid valgub igast august.

Tünder - tündrisse ehk tünni
Munder - mundrisse ehk .....
Sorry, aga selles läbinännutatud pronksööteemas polnud muidugi ka poliitikat, vaid see oli rahumeelne väljaastumine vähemlaste poolt :S
Meelevaldselt seotud asjad - pronksiöö ja autodega öösiti mõistatuste lahendamine. Ma ei saa aru, miks arvatakse, et tegu kohe mingi "poliitilise asjaga", kui midagi viitab venele (.ru, "vahtkond")???

Pealtnägija saate järgi tundus tegemist olevat väga huvitava ettevõtmisega. Milles asi kaasmaalased????
Kusjuures ei olnudki pronksöös poliitikat õieti...Ainult kamp lollakaid kes ei saanud millegist aru,ainult nägid võimalust enda väljaelamiseks.
Aga vahet ei ole kas asja korraldab Venema või USA..Asi paistab päris huvitav ja võtaks sellest ise ka heameelega osa...Etem ikka kui niisama mööda linna ringi tilpneda.Wink
Olgu, ma olengi paranoiline. Taolise sisuga vastuposte ma ootasingi (loe:arvasin, sellised need tulevad).
Aga ok, kui keegi foorumlastest seal ära käib, siis äkki saaks täpsemat infot, mis seal siis tegelikult toimub.
Sain ka lõpuks selle pealtnägija ära vaadatud. Nüüd tekkis hoopis küsimus, et kas seda ei peaks reguleerima mingi vastav nõukogu? Hasartmängude nõukogu? Praegu läheb arvatavasti kõik tulud organisaatori tasku, kuid kui seda juba televisioonis näidati, siis ilmselt on tal varsti seadusesilmade küllatulekut oodata. Või on ta registreerinud end fie-ks, või hoopis MTÜ-ks?
Tambets Kirjutas:kas seda ei peaks reguleerima mingi vastav nõukogu? Hasartmängude nõukogu? Praegu läheb arvatavasti kõik tulud organisaatori tasku...

Rahune nüüd palun maha. Kõigepealt proovid asja poliitiliseks tembeldada, nüüd topid oma nina teiste rahakotti. Mis järgmiseks?
Millega see mäng Sulle niipalju p***e torgib, et Sa rahulikult olla ei saa?
Tegu on igalpool maailmas mängitud asjaga. Selle kõrgaeg oli 80ndatel aga nüüd lihtsalt asi jälle leitud ja kaasajastatud... ja otsaga ka siia jõudnud.
Tambets Kirjutas:Olgu, ma olengi paranoiline. Taolise sisuga vastuposte ma ootasingi (loe:arvasin, sellised need tulevad).
Aga ok, kui keegi foorumlastest seal ära käib, siis äkki saaks täpsemat infot, mis seal siis tegelikult toimub.
Aga keegi ei keela sul enesel ära käia. Kaotada pole ju midagi.
oldmoped Kirjutas:Kõigepealt proovid asja poliitiliseks tembeldada, nüüd topid oma nina teiste rahakotti...

Väljendasin end siis vist valesti, aga nüüd siis puust ja punaseks mida ma mõtlesin.
Poliitika kohapealt on jahh mul oma arvamus.
Tulin just saksamaalt. Mind jahmatas üks küsimus kohaliku poolt. Et miks meie kiusame rahvusvähemuslasi eestis nii julmalt? Vabandan väga, aga mina pean seda "kiusamist" rohkem ühe suurriigi propagandamasina edukaks tööks.

Aga selle raha poole pealt, jumal ei. Mind absoluutselt ei huvita, kui palju ja kes selle eest saab. Mind pani lihtsalt hämmastama, et ta julges nii avalikult nendest rääkida. Äriidee on hea ja miks mitte seda teha. Ma lihtsalt ei usu, et tal see nii libedalt läheb. Maksuametil on hea nina. Või on noormees siis piisavalt osavalt seadustest kõrvale hiilinud, mis iseenesest kahh pole võimatu.

Loodan, et lgp.Oldmoped saab siit piisava info, et poliitika kohapealt olen ma jahh omamoodi, kuid no rahadevärk huvitab mind ainult nii palju, et kuidas suhtub sellesse riik.
No aga kirjuta siis Maksuametile avaldus, kui riigi suhtumine huvitab. Kohe kui keegi midagi huvitavat välja mõtleb, on mõnedel vaja plõksima hakata. Mis ajast on auhindadega võistluse korraldamine seadusevastane? Sinu loogika kohaselt tuleks autoorienteerumine, maastikuautode sõidud ja üldse igasugune võidusõit ka põlema panna, sisuliselt on tegemist täpselt sama asjaga. Ja hoidku vaprad sportlased oma nahk, kui võidukarika väärtuse pealt tulumaks maksmata on!

See on puhas ksenofoobia, ei muud. Põhjenda ja vingerda kuidas tahad, kilomeetri kauguselt on näha kus kivi all vähid tegelikult peidus on. Tülgastav.
Tambets Kirjutas:Tulin just saksamaalt. Mind jahmatas üks küsimus kohaliku poolt. Et miks meie kiusame rahvusvähemuslasi eestis nii julmalt?

Järgmine kord kui väljamaale lähed, siis teavita enesekindlalt küsijaid, et see pole võimalik. Veelgi parem - vihja, et viisakas suhtluses osalev kasvatatud inimene kaugete külalisetega poliitikast ja usust ei räägi. Või lisa malbelt, et eestlased olid maailmas esimesed, kes andsid vähemusrahvustele kultuurautonoomia.Ja kui juhtumisi on jälle vastas sakslane, siis rõhuta viisakalt, et see seadus võeti vastu juute silmas pidades. Ma arvan, et jutt läheb kähku poliitikalt üle õllele. Ei maksa kõiki asju liiga südamesse võtta. Kui palju tead sina objektiivselt võttes baskide, kurdide, Põhja-Iiri katoliiklaste, valloonide või shotlaste olukorrast? Umbes täpselt samapalju, kui too küsija meist.
Ma millegipärast eeldasin siit foorumist vähe teistsugust üldist arvamust asja kohta, kuid see selleks.
Pean siiski vajalikuks mainida, et antud ürituse võrdlemine siin eespool Talveralliga on minu meelest pisut liig. "kak h** s paltsom"
Aga korraldaja kiituseks peab ütlema, et tegu on geeniusega. Talveralli legendi koostamisega võrreldes on temal ikka kordades lihtsam ning tulud veel peale selle + tasuta reklaam.

siin
siin
siin
siin
siin
siin
siin
siin
Arvamusega, et ka automoto foorum peaks selle mängu reklaamiandjate perre kuuluma, mina ei ühine. Pigem võiks saada see teema modede poolt kustutatud.
Lehti: 1 2