automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kas ja kust saab osta IZi 6V generaatorit?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna generaatori rootor sai viga, on ilmselt vaja kas uut rootorit või siis tuleb terve generaator asendada. Kas kuskil noid müügil kah liigub veel ja mis hinda küsitakse? Kasutatud kõlbab kah - mul on vaja lihtsalt rootor asendada, et laadimise tagasi saaks.

Äkki annab rootorit uuesti mähkida ja mis selle hind oleks?

Ja kes leiab, et tal rootor või terve genekas üle - andku teada, ostan ära.
Mujalt ei leia, siis saab neid venemaalt tellida.Kuid mina arvan et leiab neid eestist kah.Endalgi olemas mõned kuid ära ei taha anda.
Kui rootor jupiteriga sama, siis saad selle Türilt Paide tn 14 vene autojuppide poest,seal ka mootorrataste,võrride ja moppide varuosi.Seal muidu jupiteri generaator koos rootoriga tutikas 500.-.Usun,et müüakse ka eraldirootor ja generaator.
moto-onu Kirjutas:Endalgi olemas mõned kuid ära ei taha anda.

Kuidas see fakt nõuküsija probleemi lahendada aitab?
Kasutaja zanner motokuurist reageeris kiirelt minu otsimisele ja pakkus mulle genekat. Seega on minu probleem lahendatud. Tänan vastajaid.
oldmoped Kirjutas:
moto-onu Kirjutas:Endalgi olemas mõned kuid ära ei taha anda.

Kuidas see fakt nõuküsija probleemi lahendada aitab?

Tekkis kiusatus Oldmopedile vastata...ega problemi ei aitagi lahenda. Aga annab lootust, näitab, et selliseid asju on "meil Eestis Olemas", näitab, et sinu kirjutist loetakse ja elatakse kaasa.
Olen ka siin foorumis üht-teist vahel küsinud ja küllaltki ebameeldiv on kui keegi ei vaevu midagi vastama, tekib tunne nagu loobiks herneid vastu seina ja kodudes lugejad õelalt muigavad selle pealeBig Grin
Kogu lugupidamise juures, Sa Oldmoped oled ikka üsna karmi olemisega (aga selles on ka Sinu võluWink . Aga nõrgemanärvilised nagu mina ei julgegi pärast enam muidu huina-muinat siin ajadagi.
ma ei tea kus sa elad aga võrus on ka selliseid asju ka mingi 500 ringis
põlva turu juures on üks pood ja seal on tsiklite juppe jalaga segada seda mida võrus ei olnud oli seal jalaga segada
Põlva poest olen täiesti teadlik. Iga Vene tsikli omanik peaks teadma.