automoto.ee foorumid

Täisversioon: emmiliste veljed????
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kunagi nägin siin teemat, kus oli aruteluks emmiliste veljed-alumiinium rummuga veljed ja terasveljed.endal 67 aasta k-750m aga nokitsen selle kallal ja plaanis ka uued veljed soetada(muidugi kui võimalik). hetkel olid all alumiinium rummuga veljed aga seal on kodara augud ära söönud-kas olex võimalik neid taastada või siis uuesti timmida-või on lootusetu(mõtetu)? või siis saab panna ka teras rummuga velgi-kui neid on veel saada?


ja siis vavab veel yx kysimus, et kust saax uued tihendid mootorile-pean silmas just bloki ja silindri vahelisi ja plokikaane tihendeid?või annab neid ise teha( probleemsed on just need alumiiniumplekist tihendid)
sai pisut segane jutt aga probleem on siiski(A)
Velgi on veel saada nii alu-, kui ka terasrummudega(kurtnas oli neid piisavalt näha) ning lähevad alla mõlemad. Tihendeid peaks motopoodides ikka olema/liikuma. Alumiiniumist tihendeid omal olemas terve peotäis(müügist huvitatud pole, kuid häda korral võin paar tk vahetada millegi vastu - sobivad näiteks "vana"Jawa osad).
Kloostrimetsa motopoes mõlemaid saadaval- nii rummusid kui ka tihendeid, velgede kohta ei oska hetkel öelda- pole ammu sinnakanti sattunud. Viimati pakuti rummusid ka kroomituna. Tihend on vasest, enne paigaldamist ära unusta korra kuumaks lasta- metall muutub pehmemaks ja tihend töötab paremini. Uuematele emmilistele on neil üsna hea valik varuosasid ja tihendeid.