automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mopeedide surnuaed
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Alates aastast 2008 avatakse mopeedikeskuse juurde paariaakrilisele maalapile mopeedide surnuaed.
Kui teie sõiduki maised päevad on lõppenud ja reanimeerimine enam mõtekas ei ole, on võimalik tulla ja matta see maha mopeedide surnuaeda.
Ühe hauaplatsi suurus 3x2m. Võimalik ka suuremad ühishauad. Ühe hauaplatsi ühekordne maksumus on 750.- (lapiti matmine) või 1500.- (püsti matmine) , mis sisaldab haua kaevamist ja kinniajamist ning puidust hauatähist. Lisatasu eest võimalikud ka metallist või graniidist tähised. Kohapeal ka matuseorkestri tellimise võimalus.
Hauaplatsi järgnev igaastane hooldustasu on 150.-, mis sisaldab hauaplatsi ja teeradade haljastustöid ja hauatähise korrashoidu. Lähedaste soovi korral on võimalik ka hooldustasu maksmise asemel haudasid ise hooldamas käia. Loomulikult on olemas ka pidev võimalus kadunukese lähedastel käia soovi korral kohapeal kadunukest hea sõnaga mälestamas ja kalmukünkale lilli tuua.

Tulevikus lisavõimalusena loodetav kremeerimisteenuse algusaeg sõltub martäänahju ostuprojektile toetuse saamisest Euroopa Liidu struktuurifondides.

Mopeedikeskuse infotalitus
Delta suri mu käte vahelSad
On see mingi nali võiBig Grin 1.aprill kaugel alles...
Ei.
Aga näolapi grimeerimine, et veel ,,elav,, välja paistaks?
Kas õlid,määrded,bensiin peavad kadunukesel olema eemaldatud.
Krematooriumi idee oleks muidugi tulutoovam,sest,siis ei lähe mitte grammigi rooste-raipele.
Kas annetusi ka vastu võtma hakatakse ja millal surnuaiale aed ümber ehitatakse(aktsioon).

Lugupidamisega@heaideekusjuures.com
Idiootsuse tipp. Taastamiskõlbmatu masina viimane ülim rakendus on olla varuosadeks teistele, mitte maagiks tagasi muutmine.
Ja selle kremeerimise jaoks on suurepärane Kuusakoski-asutus juba olemas.
Kas eutanaasia e. armusurm on tarvis oma kodus läbi viia? Muidu jääb terveks eluks kummitama ja endal ka paha ratastega sõbrale pettumust valmistada viies teda remondi asemel hädatapule. Nagu koera viiks ravi asemel süsti saama.
altraditional Kirjutas:Idiootsuse tipp. Taastamiskõlbmatu masina viimane ülim rakendus on olla varuosadeks teistele, mitte maagiks tagasi muutmine.
Ja selle kremeerimise jaoks on suurepärane Kuusakoski-asutus juba olemas.
Rahune nüüd maha!Big Grin Oldmoped lihtsalt tahtis, ilmselt ajendatuna eile foorumisse tekkinud "Välismaa autode varjupaiga" teemast, omast arust vaimukas olla ja käesoleva teema näol on ilmselgelt tegu eespoolnimetatud teema ( http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=22193 ) paroodiagaWink
Millises hinnaklassis on video-hauakivi. Ja kas kalmistul on püsiühendus kalmude osas, s.t. kas ise soojal maal olles saab õhtuti veebikaamerast jälgida, et kalmu hooldus on korralikult tehtud?
aed ümber surnuaia...kas piisav turvalisus?
kaamerad ja koerad v vähemalt pargivaht oleks siis üsna hea Wink
Kas seal kalmistul on "pühitsetud"muld,mis usulistele on see kalmistu mõeldud ja kui enam hooldustasu ei maksa kas siis toote kadunukese koju tagasi?
Tavaliselt käib siis pealematmine, kui rendiaeg otsas......Antud rahula kommet me veel ei tea.