automoto.ee foorumid

Täisversioon: K-750 silinder kuumeneb
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul K-750 ga selline jama - vasakpoolne silinder kuumeneb rohkem üles, kui parempoolne. Tahmab küünalt ja tossab ka mis kole. Ehk oskab keegi aidata - millest alustada vea tuvastamisel?
Tänud ette!
M72 ´hel. Mis muud kui pole samasugused kolvid, üks rohkem sisse töötand(erinevad kolvi mõõdud või siis sama mõõt nt keegi võttis kunagi lahti oli kolv ära kriibitud siis pani teise asemele ja on erinevalt sisse töötand ennast). Oleks ühtlaselt sisse töötanud kolvid siis paisuks võrdselt, aga kui erinevad paisub üks rohkem ja surebki mootor välja. Endal kisun ka lahti mootori. Ja kui tossab siis on rõngad läbi. Enda K-750M oli sama jama tossas kõvasti, kui uusi rõngaid panin siis kui silindri maha kiskusin oli õlirõngas nii läbi et alt silinder ujus kõik õlist, surverõngad ja see koht kus bens plahvatab oli õliga koos, vahetasin ära nüüd eriti ei tossagi väga vähe valget suitsu. uus õli sisse ja OK. Ja kui peaksid panema uued rõngad siis ikka samale kolvi mõõdule vastavad rõngad ja kui neid paned siis vaata et rõnga avad jääksid kõik erinevate kohtade peale. Nt paned õlirõngad peale ja avad jätad samale kohale siis laseb õli läbi Sad

Kaapisin eile silindripea maha ja oh imet - silinder ujub õlist! Nii et polegi muud kui rõngaid vahetama. Äkki on kellelgi üks komplekt üle ja nõus mõistliku hinnaga loovutama?