automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pobi esimene iste
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas kuskil on olemas ka jooniseid, millise konstruktsiooniga on pobeda esimene diivan. Eriti oleks huvitatud sellest varjandist, kus seljatugi alla käib. Kui kellelgi on pakkuda pilte joonised või mingied juppe sellisest istmest, siis olen väga tänulik.
Minu pobedal on küll selline alla lastava seljatoega esiiste. Mingeid jooniseid selle kohta siiski ei ole. Vaatasin ka raamatutest, neis on joonised kõigi teiste liikuvate osade kohta, v.a istmed. Aastate eest oli mul mulje, et see sängiks kohandatav esiiste on midagi erilist, aga see oli vist üsna levinud vähemalt hilisemate mudelite juures. Minu auto kohta, mis olla olnud algselt tipi rektori auto käib jutt, et istet on ümber ehitanud sealsed studiosused. Kas see nii on või mitte, ma ei tea.
See allakäiv iste tuli jah pobedadele vist III põlvkonnaga, varasematel ei käinud alla. Tihti peale need süsteemid andsid ajajooksul ka järgi ning lihtsuse mõttes keevitati lihtsalt kinni. Mul kahjuks ei ole üldse esimest istet, olen siit sealt saanud esiistmeid, a need kõik nii erinevad ja kardan et originaalist väga kaugel. Yks mis on on vist kindlalt juba volga oma, mis lihtsalt oli pobisse sobitatud. Originaalsest istmest vist on olemas seljatugi, selleks et aga kindlaks teha, oleks vaja vähemalt näha, milline see õige välja näeb ja kuidas süsteem toimib. Kus teil muidu see asub, et äkki õnnestuks vaatama millalgi tulla ja targemaks saada.
Mul on III põlvkonna masin ja just selle allalastava istmega. Auto asub Keila-Joal. Kui soovid võid kaema tulla. Iste on küll autolt maha monteeritud, kuid seda parem oleks seda mõõta ja kaardistada.
maevalit Kirjutas:Minu auto kohta, mis olla olnud algselt tipi rektori auto käib jutt, et istet on ümber ehitanud sealsed studiosused. Kas see nii on või mitte, ma ei tea.
Kas pead silmas TPI rektorina Agu Aarnat või kedagi teist?
Auto asub Kuusalus, istme seljatoe mehhanism nimu teada töötab, kuigi ma ei ole seda kümme aastat proovinud (aga siis töötas) ja see auto kuulus algselt Agu Aarnale.