automoto.ee foorumid

Täisversioon: Aga naised?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Niisiis kysimus Big Grin :Kas meie foorumis nais kasutajaid ka on?...Või on meie tore foorumike 100% meestekasToungue?
Hea küsimus.Pakun ,et kolmandikul kasutajatest on sugu veel määramatta.Sellest võiks ju teha järeldus,et neid ...tiite peaks olema päris piisavalt.

arumaeitaipa@miks.com
Tsiklimeister Kirjutas:Hea küsimus.Pakun ,et kolmandikul kasutajatest on sugu veel määramatta.Sellest võiks ju teha järeldus,et neid ...tiite peaks olema päris piisavalt.

arumaeitaipa@miks.com

Tere, mina olen Tiit. Trans.Ves.Tiit@ comm.blätt. veribadiraid.eheeToungue

Tegelikult olen siin aastate jooksul mõnesid naiskodanikke Pille lisaks veel kohanud, ent mitte nii sageli, ega nõnda asjalikult. Ega Pillegi meid oma sõnavõttudega teab mis tihti austa, ainult auto-motospordi sündmuste puhul. Küllap tal muudki teha kui karja roostekiimaste poisikeste - kraaklejate tegemisi jälgida/kommenteerida.

http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=827&page=1
Sihuke teema tuli aegade tagant ette.
Eks neil ole targemat teha jah.Big Grin aga hea teadagi et mõnigi õrnema soo esindaja meidki siin vahepeal oma postidega austabToungue...Mul polnud enne aimugi et siin mõni ringi möllabBig Grin
Isegi militaar.net'is on naisi, miks neid siis siin ei peaks olema. Naine rooli taga on tänapäeval ju igati harilik nähtus. Mul ühe tuttava perekonnaski on nii, et emal ja tütrel on juhiluba ja auto, isal ja pojal lube ei ole, sõita ei oska ja autoasjandusse nad oma nina ei topi.
Kui veel nöukaaeg oli, siis vanaema vastas elas perekond, kus Naine omas juhilube, mees aga mitte. Pere söitis ringi Vaz 2101-ga. Tegu ei olnud noorte inimestega, nii kuskil 40 ringis vöi veits üle.
Eks ta veneajal nii oli jah vahel.Minul sõbral on ema kes vuras izhiga veneajal ja veel pärast seda aegagi ringiBig Grin nyyd aga kihutab lanceriga...mis on muidugi jama(muide abikaasa sõidab rollerigaBig Grin)
Tihti ei kirjuta, aga loen ikka Wink
Nüüd on vist rahu majas?Big Grin
Selle jaoks on mingid ametnikud, kes jälgivad võrdõiguslikuse asju, et ei ahistataks naisi, värvilisi ja seksuaalvähemusi! Ja kõige lugupidamise juures, Heido, kui sSa oled mures, et paljudel (sealhulgas ka minul) ei ole sugu märgitud profiilis, siis midA sA LOODAD SEALT TULEVAT, MINGEID segasoolisi või kosmose elukaid? Sorri, läksid tähed lukku vahepeal! Selge see, et enemus kasutajatest meessoost või on mingi eriline tähtsus naiste või veel määramata soorolliga postitajate kohapealt?