automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pobeda küljeakna tihend
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,
on vaja Pobedale küljeaknatihendit.Seda tihendit,mida mööda klaas liigub üles alla.On kellegil seda üle või omab infot,kust seda saab või millise teise auto tihend sinna sobib?
Siinon sama teemat veidi lahatud...
Ma vaatasin seda Korvimehe viidet. Volgamehed sealt vist abi ei saanud. Kas oli probleem selles, et ei suudetud leida õiget varianti. Tihendit pakkuva firma nimekiri on ju pikk! Eks need tihendid ole ilmselt Pobedadel enamasti üsna kulunud. Minu arusaamist mööda on Eestis neid mehi küll, kes Pobedasid lausa süstemaatiliselt korrastavad, neil ilmselt on nende materjalide kanalid teada. Minu autole oleks vaja lisaks küljeakende tihenditele ka esi ja tagaakna tihendit.
Minagi oleks huvitatud tihenditest, mõned tihendid, näiteks tagumisel aknal on väga nukras seisus.
Veel üks viide Volgaklubi lehele, kuid ka seal jõuti lõpuks järeldusele, et ukseklaaside harjastihendit pole isegi venemaalt saada. Kui keegi suudab sellised tihendid kuskilt välja otsida, oleks see info vägagi teretulnud.
maevalit Kirjutas:Minu autole oleks vaja lisaks küljeakende tihenditele ka esi ja tagaakna tihendit.

Esi-ja tagaakna tihendikomplekti on võimalik Venest tellida.
Sai kunagi paatidel neid haritihendeid vahetatud. Helsingis oli mingi spets pood, kus igasugu tarvikuid oli vees liikuvatele alustele. Ehk sealt midagi.