automoto.ee foorumid

Täisversioon: alumiiniumi keevitamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere huvitaks siis selline asi, kas on olemas mingit võimalust keevitada alumiiniumit. Täpsemalt murdus mootori poole küljest ära sidurikaane kinnitus.
ikka saab alumiiniumit keevitada
Saab ikka keevitada. Otsing abiks.
ma ei ole otsinguga midagi leidnud aga kuidas on võimalik, kas selleks saab osta näiteks kusagilt mingeid spets elektroote. Asun Saaremaal ja oleks tänulik kui keegi teks kus saab alumiiniumit keevitada või kust saaks selle keevituseks vajalike asju osta
On asju, mida lihtsalt ei ole mõtet taastada, kuna on võimalik ja majanduslikult otstarbekam hankida uus ja terve detail (antud situatsioonis uus sõiduk).
Olles Su masina pilti näinud julgeks soovitada proovida keevitamise asemel mingit muud lahendust. Profesionaali poolt tehtud keevitus läheb maksma rohkem, kui on su sõiduki väärtus, ise tehes (kui oskad) maksad elektroodide eest umbes oma masina hinna (ära võta isiklikult).
Saab ka ise keevitada, kui CO keevitus olemas. Ostab poest spetsiaalset traati, on selline väiksem rull, valget värvi, täpset materjali ei mäleta enam. Kui poest küsida, siis annavad, Stokkerist näiteks. Kaitsegaasiks argoon, rohelises balloonis peaks olema.
... lisaks teised veorullid, düüs ja teflonkattega kõri.


Mitme maassekasvanud kovrovetsijäänuse hinna tehtav investeering moodustab?
mul pold veorulle ega teist kõri küll vaja, düüs kah tavaline 0,8 mm traadile.
http://www.telwin.com/webtelwin/prodotti...m&E|802115|

Tunnistan ausalt, et keevitamise kohapealt olen loll - lihtsalt uurisin hiljuti oma masina upgradejuppide vajadust alukeevitusele üleminekuks...

Las profid kommenteerivad täpsemalt.
Kuna tegemist on valualumiiniumiga (valatud materjal) ,võib proovida
alumiiniumielektroodiga (elektroodkeevitusega) . Muidugi peab aparaat olema alalisvoolukeevitus e. inverter mitte vahelduvvoolukeevitus e. trafo . Stokkerist saab osta 7tk väikepaki ALSI 12 2,5mm elektroode.
See on tunduvalt odavam kui kohe traadikeevituse tarvikuid ostma minna .
vs
Kui endal palju ja tihti pole vaja keevitada, siis pole küll ise mõtet jamama hakata, lisaks seadmetele läheb vaja veel kogemust, muidud situd kaks altükki kokku ja põletad metalli ära, lõppkokkuvõttes saada kasu asemel kahju. Proff teeb asja suht odavalt ära.
Omal ajal lasin tartus Ringteel ühel vanal aeg-ajalt mõnda jupppi keevitada lasta, polnud sugugi kallis ja tegi hea töö.
mo isa ongi profi keevitaja ainult pean laskma ära teha ja vajalikud elektroodid näiteks tooma
kavross Kirjutas:mo isa ongi profi keevitaja ainult pean laskma ära teha ja vajalikud elektroodid näiteks tooma

no sellisel juhul ma ei saa aru küsimuse mõttest, anna siis isa kätte las teeb ära
jurkman Kirjutas:Kui endal palju ja tihti pole vaja keevitada, siis pole küll ise mõtet jamama hakata, lisaks seadmetele läheb vaja veel kogemust, muidud situd kaks altükki kokku ja põletad metalli ära, lõppkokkuvõttes saada kasu asemel kahju. Proff teeb asja suht odavalt ära.
Omal ajal lasin tartus Ringteel ühel vanal aeg-ajalt mõnda jupppi keevitada lasta, polnud sugugi kallis ja tegi hea töö.
Õige jutt! AGA ,täna 27 dets ei leidnud enda ümbert 50 km sädelusalalt ÜHTEGI kohta kus oleks õnnestunud AL keevitust teha.Kõigil on jõulupuhkus!!!!!!! "Normaalsed "firmad alustavad tööd 4 jaan. Viiratsis mees ,keevitus,ülemus olemas ,aga töömees oli nii M ,ei viitsind traati vahetada(isegi korraliku raha eest). Aeg ja närvid raisatud,aga selge et tuleb asi endale muretseda.
Lähikonnas suht sama seis et AL keevitust ei leia. Isiklikku keevitusaparaati nagunii vaja oli, miks mitte valida siis juba selline mis AL-i võimalusega. Mõningase otsimise peale leidsin ühe AC/DC TIG/MMA inverteri. Keevitab AL-i küll, isegi minu suht null-oskuste juures.
Tere huvitaks selline asi et ostan nüüd MIG/MAG Telwini keevituse, ning soovin sellega alumiiniumit keevitada, milliseid lisatarvikuid läheb tarvis ning mis need maksavad, kirjas oli et alumiiniumi jaoks max 1mm traat, kui paksu alumiiniumit üldse sellega keevitada saab ning mis on kõik vajalik alumiiniumi keevitamiseks, gaasid jne jne....aitäh kes seletada viitsib
(30-03-2010, 19:23 PM)kemppimees Kirjutas: [ -> ]Tere huvitaks selline asi et ostan nüüd MIG/MAG Telwini keevituse, ning soovin sellega alumiiniumit keevitada, milliseid lisatarvikuid läheb tarvis ning mis need maksavad, kirjas oli et alumiiniumi jaoks max 1mm traat, kui paksu alumiiniumit üldse sellega keevitada saab ning mis on kõik vajalik alumiiniumi keevitamiseks, gaasid jne jne....aitäh kes seletada viitsib

Loe teema algusest alates läbi ja saad oma vastused.