automoto.ee foorumid

Täisversioon: jawa tagatuli ja muud kraami
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere!
Sai peale vanavanaisa surma tuulatud tema keldris ja leitud 3 tsikli tagatuld.ei leidnud internetis sobivadi pilte ja endal ka digifotoaparaat puudub,peale kirjutatud üles väikselt jawa ja täiesti tuttuued ning neid tervelt 3 tükki.siis esituli,ei oska öelda mille oma kuid tundub olevat universaalne esituli(ei oska öelda mille oma täpselt).samuti tuttuus manomeeter kuid ei tea kas tsiklile või millele.Samuti ka dünamo kuid ei oska öedla kas tsikli või jalgratta oma.Kas nendega teha ak vel midagi ananb või tasub minema visata?
R.
Annab teha kindlasti, ära ei maksa visata. manomeeter vaevalt tsiklile käib ja dünamo ilmselt ikka jalgrattale. Üldiselt, mida vanem asi ja mida vähem kasutatud (paremas seisukorras), seda parem asi!Wink
Seda küll aga jawa tagatulesid 3 tükki ja täiesti tuttuued.Kandiline on,Äkki on kellegil mingeid pilte?.netist ei leia kohe kuidagi
3 tk ongi parem kui näit. 1 tk.Big Grin Kui on "kandilised", siis ilmselt "uue jawa" omad, mudel 634 jne või mis nad olid, minu vana inimese jaoks liiga uus tehnika. Küll päevasel ajal jawaspetsialistid Sulle räägivad ja näitavad!
hmm..Jawa oli kodus viimati u. 30-40 aastat tagasi.eks ta sellest ajast pärineb
40 aastat asgasi veel "kandilisi" tagatulesid jawadel polnud, 3 tk ammugi mitte ühel masinalBig Grin. Oli ka minul kunagi 250 Jawa 559, originaal tagatuli oli väsinud ja mõrase klaasiga, sai Tondi motopoest "uuejawa" tagatuli ostetud (1979) ja külge sätitud.
http://www.jawamarkt.cz/de/index.php?sho...uct_id=690


nii nüüd teada saadud et selline,Ja täpsemalt on ostetud angu tagavaraks 3 tükki koheBig Grin
No see ju "poolümar"Toungue tegelikult, see läheb praegusel ajal hästi kaubaks, "vana jawa" oma!
3 tuld kokku on 100 kr
Ja kus asuvad?
tagatuled müüdud kasutajale ATS97