automoto.ee foorumid

Täisversioon: gaz 33072 piduritega jama
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
jama siuke siis et sõitsin koormaga ja tagumine vasak pidur (parem pime)jooksis sõidu aeg peale aga kui seisma jäid ja pidureid vajutasid paar korda siis tõmbas lahti tagasi ei tea kas seismisest või piduri vajutamisest . koorma panin maha siis nagu polnud sellist jama enam. sai tagumine trummel lahti võetud ja kõik nagu korras. et kas jama võib olla selle piduri võimendiga mis kasti all on ei saand nagu selle töö põhimõttest vist õieti aru ( tundus nagu et kui vaakum ära kaob või midagi siis peaks lihtsalt raskemaks minema aga mitte peale jooksma ) et kui kellegil on mingeid ideid või mingit arvamust võiks rääkida.
jooksis siis pidevalt peale nagu sõitma hakkasid . väljelaske aasta on 1990 . oskab keegi midagi arvata asjaga suht kiire
GAZ-33072-ga kogemusi pole, aga kunagi ammu GAZ-53A-ga pidurdades jäi ka tagumine ühe ratta pidur peale. Ilma koormata sõites kruusatee peal pidurdades võttis ratta lohisema. Peale korraks seisma jäämist läks pidur ise maha. Asfaldi peal hoidis pidurit peal pärast pedaali vabastamist veel 3-4 sekundit. Vanemad autojuhid ütlesid kohe vea põhjuse ära. Põhjuseks olid kulunud pidurikatted. Pärast katete vahetust probleem kadus. Kuidas see võimalik oli, ei oska seletada, aga nii see oli.
nii nyyd sai siis rattas ja pidurid lahti võetud katted olid nagu uued sai uutega võrreldud 1mm oli võibolla vahet . silinder ilus kuiv ja kolvid korras . yhe ringi olen juba teind ka kergema koormaga nagu ei takkistand aga trummel oli kyll kergelt soe kui jamama hakkab uuesti siis hakkan võimusid uurima . kui kellegil veel ideid siis andke teada .
Siin samas foorumis korra asja lahatud. (Gaz53) Viga võib olla peapumbas, kompensatsiooniava ummistub, ja vaakumvõimendi jooksutab pidurid peale.