automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kui palju küsida?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Seisab kuuri all üks Ural, puudu on karbussid, genekas, jagaja ning on üpriski roostes.Kui palju võiks selle eest pappi küsida, dokustaate ka pole õigeid.
Eks hind sõltub pakkumise-nõudluse vahekorrast. Seega on natuke raske oletada. kas muidu oli viimati töötades mootor korras? Kas on varuosi? Läbisõit jne.

prijuhin

Kasutan otsingut ja kohe näkkas.

Kui veel alles siis, vastus eelneva kasutaja küsimustele oleks hea ja soovitav hinnapiirgi mainitud. Mängus on võimalikud huvid masina vastu.


prijuhin
täpsustan...

Parajalt roostes, porilauad auklikud, doonoriks veel kõlbab, mootoril on ühel silindril klapikambri polt sisse murdund, puuduvad spidokas, karbussid, trossid, kummid katki seismisest ning korv on küljest.korvi põhi on mäda.dokumendid puuduvad.aastast 72.mootori remont tehtud 86.alates 89 seisnud niisama ja siis leidis üks m....n selle minu kuuri alt talvel ja varastas juppe pealt. tagasild ja käigukast on kõik korras.akut ka pole.vot.
kui on küsimusi siis esitage julgesti.hinnaks tahaks mingi 700 saada.kindel äraviia saab ka natuke alet.asub muideks muhumaal.

kas m....n on teada?
vahest teeksime väikese külastuse...
teistele hoiatuseks või nii.
mitte et ma ise mingi karm mees oleks, aga saab hakkama. endalgi sellistega kokkupuudet olnud:mad:
kõige lollim asi on see, et see vend keda ma kahtlustasin pani nädal aega tagasi kõrvad pea alla ning see jäigi kindlalt tuvastamata. kuid spidoka näidu järgi saaks teada. viimati oli see 27892.külarahvas rääkis et vend polnd enne surma sellega kordagi tiiru teind. tal polnd koralikke sumajaid ning paukus ka põrgulikult. külamuttidel ju kõik teada.

prijuhin

Nii nii, selge.

Täpsusta kumb silindripea on vigane (näiteks: eestvaates premal või vasakul vms) kas süütemängust on midagi alles ja kuskohas muhus täpsemalt.

Endal oleks Muhumaalt Linnuse kandist keegi vaatama saata. Palju alet annad?
Või kannatab augusti alguseni välja, siis tulen ise Muhku.

Tänud!

võid ka meilile prijuhin@hot.ee
eestvaates parem, süütemäng on terve.Asun koguvas, tel 056 218 212
Vabandan Pirjuhhini ees oma lolluse tõttu, et andsin oma tedmatuse tõttu vale informatsiooni.SEE ON URAL.

prijuhin

Sest pole midagi, reis oli kasulik sellegipoolest. Viimane postitus on nats kahemõtteline. On siis ikka Dnepr või Ural. Ikka Dnepr??