automoto.ee foorumid

Täisversioon: Opel Rekord C Coupe
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
On siis plaanis selline auto endale soetada. Kas kellelgi on informatsiooni asukoha kohta? Siis võiks PS-i saata. Klaasid, mootor, sillad jne ei oma tähtsust, kuid kere peaks taastatav olema ja dokumendid võiksid kah olemas olla. Kuskilt Soomest või nii toomine ei paku huvi. Tahaks ikka Eesti pinnalt leida. Ülenurmes üks beez oli, aga jäin hiljaks, keegi jõudis enne ära osta. Ehk vedeleb kuskil veel mõni.
tarko Kirjutas:On siis plaanis selline auto endale soetada. Kas kellelgi on informatsiooni asukoha kohta? Siis võiks PS-i saata. Klaasid, mootor, sillad jne ei oma tähtsust, kuid kere peaks taastatav olema ja dokumendid võiksid kah olemas olla. Kuskilt Soomest või nii toomine ei paku huvi. Tahaks ikka Eesti pinnalt leida. Ülenurmes üks beez oli, aga jäin hiljaks, keegi jõudis enne ära osta. Ehk vedeleb kuskil veel mõni.

Tere!

Räägime nüüd ausalt - mis värk on? Taastamist ootav taunus kuuris.. Milleks nüüd siis selline huvi? Soovitaksin pikaltpikalt järele mõelda, enne kui koduhoovile selliseid isendeid roostetama koguda. See selleks.
Ülenurme oma kohta võin öelda, et.. 2006 suvi oli selle sõiduki jaoks juba aeg, kus polnud mõtet hakata midagi välja võluma. Olime vennaga need, kes selle välja kaevasid, omaniku leidsid ja kontaktisid. Klaasidega oli tema hind 3000.- See oli ammu. Mädanes ta aasta, poolteist.. Ja mina ei tea, et keegi oleks ta sealt ära ostnud. Hinna rääkisin küll mingivahe 1500.- peale, aga kuna omanik oli Saksamaal või Soomes (ei mäleta), siis jäi asi katki. Aga kui ütled, siis ju ta on ära utiili veetud. Rooste kilo pealt ei saa küll suuremat hinda, aga ilmselt seda teed ta läks. Siis kui ta veel heas korras oli (klaasidega) oli kere olukord selline, et gaasilapatsi suutsime läbi põranda astuda. Või õigemini, piisas puudutusest. Ühesõnaga. Autot seal polnud.
Rohkemate kohta kohe nii kiirelt ei oska öelda, tuleb valvel olla. Ei tasu osta esimest ettejuhutuvat, pigem oodata. Ise olen sellega korduvalt äärepealt alt läinud. Praegu olen üsna naelapea pihta tabanud. Võibolla on hind siiski küsitav, aga.. Pole hullu.
Vastaks meeleldi küsimustele, kui huvi on. Niiviisi peast ei oska kohe jagadagi nõuandeid.


Andres.
Lugu selline, et seda Opelit tuleb varakult otsima hakata, sest ega neid iga päev müüda. Taunuse järjekord jõuab kevadel kätte, praegu üks teine projekt käsil, millest ka lähiajal juttu teen. Taunusele kogusin pea 2 aastat juppe, et saaks tegema hakata, tegemise käigus juppe otsida on päris jama, sest sageli jääb asi juppide puudumise taha pidama. Neid Eestis ka kõvasti rohkem kui Opeleid, seega läheb juppide varumisele kindlasti 2 aastat, kui mitte rohkem. Selleks ajaks Taunus ehk valmis. Ma arvan, et ei juhtuks selle Opeliga seal kuuri all midagi hullu, ikka parem kui vihma ja lume käes vedeleda.
Selle Ülenurme Opeli kohta veel niipalju, et otsisin naabrimehe kaudu omaniku üles. Kalle oli ta nimi veel, käib Soomes tööl. Tahtis 1500 saada. Kuid pabereid polnud ja siis jäingi kõhklema. Selle aja jooksul müüs juba ära, ei tea, kas vanarauda või päästis keegi selle.
Rekordi asemel võib pakkuda ka Commo A-d. Kere väliskuju on sama.
Tervist , ma isegi tean kus üks opel rekord c cuope vedeleb . Auto on tallinna külje all harku kandis . Auto omanikud olid kunagi venemaale läinud ja tagasi pole tulnud . Auto ise seisab ühe tigeda vanamehe heinamaal. Auto on täis komplektne , põhja kohta oskan nii palju öelda et väga hull ei olnud . klaasid , tuled on terved . Armatuur oli vist rikutud , klepse täis , ja päikesega naha katki teinud. Seal elas vist mingi aja isegi koer sees.
Kas Ülenurmes asuva Rekord C Coupe all mõeldakse seda autot?
[Pilt: 1401550201_e50088737c.jpg?v=0]
Kui jah, siis see auto mädaneb seal samas ikka kurvalt edasi,
kohalikud vandaalid on oma töö teinud.
lorenzo Kirjutas:Kas Ülenurmes asuva Rekord C Coupe all mõeldakse seda autot?
[Pilt: 1401550201_e50088737c.jpg?v=0]
Kui jah, siis see auto mädaneb seal samas ikka kurvalt edasi,
kohalikud vandaalid on oma töö teinud.

Seesama jah. Omanik ütles, et müüs maha. Ju siis hakkas kahju, et parem vandaalid tegelegu Sad
hanter23 Kirjutas:Tervist , ma isegi tean kus üks opel rekord c cuope vedeleb . Auto on tallinna külje all harku kandis . Auto omanikud olid kunagi venemaale läinud ja tagasi pole tulnud . Auto ise seisab ühe tigeda vanamehe heinamaal. Auto on täis komplektne , põhja kohta oskan nii palju öelda et väga hull ei olnud . klaasid , tuled on terved . Armatuur oli vist rikutud , klepse täis , ja päikesega naha katki teinud. Seal elas vist mingi aja isegi koer sees.

Kas saaksid privaatsõnumiga täpsemad asukoha andmed anda?
http://forum.automoto.ee/showthread.php?...#pid130970

Siin see oli. Siin ma selle auto foorumisse kergitasin. Nüüd juba varsti kaks aastat tagasi.
Siis polnud sellest midagi järel. Ja nüüd.. On asi vist kadunud.. Võin ka eksida. Kahju. Kroom oli mingi imeläbi päris hästi säilinud, ülejäänud - tõsi - ei kõlvanud mitte kuhugi.
Ei oskagi midagi kosta. Ega ta mujale ei kõlvanud, kui vanametalli. Kui veel klaasid alles olid.. Siis oleks ka klaasidoonori saanud. Ja mul on puudu vist korraliku kroomiga vasak (pole kindel) poolsed kolmnurkakna kroomliistud jms. Ühe ukse sain, väga korraliku kroomiga. Nüüd ootan õnne, et teinegi pool leida.


Andres