automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kes teeks korda Jawa634 - tasu kokkuleppel
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

priitp

Selline mure. Seisab üks Jawa634. Kuna raam oli pooleks sai kõik maha kistud eelmine aasta ja raami keevitatud. Ja mure selline et ise kokkupanna ei jõua - pole aega, kuid sõita ikka tahaks. Elektrisüsteem on osaliselt puudu, samuti ka suunatuled, sadul on metsas, õhufiltrit pole. Oskab keegi öelda et kas on targem juppideks maha müüa või teeb keegi mingi raha eest selle korda ? Krt no endal tõesti aega napib. Sad
Mis tähendab sinu jaoks korda tegema? Kas tahad et keegi paneb masina sõitma või taastab otsast lõpuni? Nendel töödel on suur hinnavahe. Arvan, et sõitma panekuks investeerid mõned tuhhid, taastamiseks min. 10 tuhhi. Pealegi tasub mõelda kas investeeritimiseks mineva raha eest mitte turult sõitvat masinat osta poleks mõtekam. Ise tegemise võlu ongi selles, et tead mis tegid ja kuidas ning raha ei tule välja käia.
Oma rataste juures olen lasknud ka mõningasi töid spetsialistidel teha. Korralik tegija võtab aga ka korraliku papi.
Niisama vusserdajaid pole ratta ligi mõtet lasta - maha visatud raha.
Loodan, et ehk keegi sind aitab!

priitp

No ma mõtlesin sõitma panemist. st et kogu krempel on raami peal ilusti koos, elektrisüsteem korralikult külges ja süüde kah regullitud. Aga paari kolme tuhat on palju sellise töö eest. Oleks aega - teeks ise.
500 eegu eest ka nagu asja ette ei võtax eriti kui seal sadulad ja muu selline kosmeetikanänn laili on....