automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mured karpaga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mina jälle oma tsikliga hädas. On asja nüüd natuke sätitud ja käima läheb iga nurga alt esimese laksuga. Säde ilgelt asjalik ja tihe. Nüüd aga uus probleem.

Nimelt ei taha ta enam käima minna ja käia. Hommikul paned külma tsikli peale kraani avamist ja ujutamist esimese matsuga käima, käib 1-10 sekundit ja siis on kõik. Ajab jubedalt tossu välja ja suitseb. Seega ilmselgelt tõmbab jõhkralt täis. Teist korda pole enam mõtet proovidagi, nagunii ei lähe. Küünal maha (täielikult ujub bensust), mõned vändaharjutused et mootor bensust tühjaks saada, küünal peale ja jälle esimese matsuga käib ja kõik algab otsast peale.

Ühesõnaga saab jubedamalt palju bensu peale. Probleemid hakkasid iseenesest, enne käis korralikult. Ise olen karpat igatpidi sättinud ja katsetanud, mitte s***agi ei muutu, tee mis tahad. Karpaks K-55 (ehk ainult segunõelaga algeline asi, millel pole isegi tühikäigudüüsi vaid kruvi nõela õigel kõrgusel hoidmiseks).

Äkki oskate mingit nõu anda, prooviks ja katsetaks siis. Ise enam küll midagi välja ei mõtle Sad
ujuk upub?
Millegipärast ei usu, et ujuk ära upub aga midagi kindlat kah ei väida. Peab vist katsetama, midagi paremat ikka teha pole.

Muide kas keegi teab karburaatori K-55 originaalnõela pikkust või saab selle ära mõõta?
nüüd olen asjaga natuke jamanud ja katsetanud ning nagu vene tsiklile kohane kadus tal vahepeal säde kah ära. Selle sain siiski tagasi ja peaks enam-vähem paigas kah olema.Nüüd olukord selline, et käima läheb vändast peale väikest löömisseeriat ning kui veab jääb käima kah. Külmalt mootor tõmbleb ja on selgelt täis. Soojenedes hakkab korralikult käima ja ka täis enam ei tõmba. Milles nüüd viga võib olla?

Olen katsetanud igatpidi nõelaga ja siinkohal veel küsimus:

Kas keegi teab karburaatori K-55 originaalnõela pikkust või saab selle ära mõõta? Hädasti oleks tarvis teada sest praegune nõel on arvatavasti liiga pikk ja tahaks selle lühemaks teha aga kui palju:???

mõlll

kala võib olla ka hoopis nõela jämeduses.kui sul ei ole orignaalnõela siis ei taha asi käia.mul peax orignaal olemas olema ja ma mõõdan raisa ära ja annan teada

speeder

karbuss on pees ma tean mul sõbral oli ka vahetasid paar juppi karbussisees ära ja töötas jälle
ma isiklikult ei usu eriti, et nõel liiga pikk on, sest siis ta nagu ei tohiks täis tõmmata.
võibolla on peadüüsil midagi viga?

ahto

Kui nii tugevalt üle ujutab, siis pole tavaliselt asi nõelas. Soovitaks igaksjuhuks ujukisüsteem üle kontrollida, sest ainult sealtkaudu võib \"liigne\" bensiin peale voolata. Bensiini tase karpas on sama tähtis, kui nõela asend. Ma ise arvan, et sul laseb ujuk liiga palju bensiini karpasse. Endal oli nii ja õige taseme leidmine(et ei jääks pikal täisgaasiga sõitmisel vajaka ja vastupidi) võttis palju aega.