automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mootorsaag
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tõin sae talvekorterist välja et natuke puid lõigata ja vana raibe neelab nüüd nii palju bensiini et jube.Sügisel töötas 5+.Panin uue lehe ja keti, äkki sellpärast???kett ei poo ega midagi.15 min ja paagitäis kui enne sai ikka umbes 50 min joristada.Saag on ka väike mcculloch.Ei tohiks kohe mitte nii palju võtta.:???
Segu rikas? Kas õhku ikka saab korralikult jne.

Muidu uus latt just peaks saele hästi mõjuma, ei kaota jõudu loksudele keti töös. Küünla elektroodi värvust (tahm) oled vaadanud?
uus küünal on, puhas.õhufilter on puhas kõik näib nagu väliselt korras olevat.
Alusta sellest et vahetad ära bensa filtri, kuidas mac´il on ei tea, aga huscqarnal on paagis junn. Kui vahetet, siis vaata küünal, õhufilter jms üle ja timmi mootor segukruvi ja tühikäigukruviga paika.
Latt ja kett ikka omavahel sobivad ?
Kui ta sul talv läbi seisis, bensiin sees, siis sita bensiini korral võib olla karpas membraan kummis nagu õhupall ja ei täida enam oma funktsiooni korralikult.
No see saag lõppes ka pikapeale ära, Ilmselt drooniga saab tankida: https://www.youtube.com/watch?v=bI6bCDv3jCs
Nõustun isand Waxiga, sest mu enda "tsaariaegne" McCulloch  Titan 40 hakkas ka bensiini niimoodi jooma, et hoia ja keela. Poest andis otsida tihendeid ja membraani. Lõpuks sai kogu komplekt koos nõelaga uus tellitud. Nüüd käib enam vähem ootuspäraselt. Mu sael kiilus nõel lollakalt kinni ning jube karvane nägi välja!  Big Grin
Kui uuem saag ja segukruvisid näpitud ei ole siis ära tee ka seda, kui juures juba käidud siis teine asi.