automoto.ee foorumid

Täisversioon: IZ-i varuosad?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuidas on siis lood eestis saada endale iz-ile varuosi, on neid palju ja kerge saada või vähe ja tuleb tikutulega taga otsida? Iz jupiter 4 ja mis on selle tsikkli head ja vead?
Palun täpsusta, millise IÞiga on tegu.

IÞ-7 ja IÞ-8l-le on üsna raske varuosi saada, mõnda detaili võid otsida aastaid või isegi aastakümneid. IÞ-9ga on veidi kergem, kuid ka neid iga päev ei liigu eriti palju, nii et jällegi võiks planeerida ikka mõned aastad otsimiseks.

Sõjajärgsetele masskogustes tehtud mudelitele IÞ-350 ja IÞ-49 on osi juba palju kergem saada, kuid ka nende korral tuleb mõnda spetsiifilist detaili (täiseboniidist signaal C-35, pleksiklaasist tagatule triibuline klaas, korras elektrikarp vms) otsida halvemal juhul mitmeid aastaid. Suuri "raudosi" neile liigub reeglina veel palju. Veelgi uuematele mudelitele (IÞ-56, IÞ-JuP, IÞ-Planeta) on detaile tegelikult üsna vabalt saada. Ning supermoodsatele uutele mudelitele (Jup2, Pl2 ja uuemad) liigub detaile juba paljudes paikades suurtes masslademetes.
et siis jupiter 4-jale on juppe kerge saada
aga mis on jupiter 4-ja head ja vead?
kui on soovi siis mul pakkuda jup 4 varuosadeks hind 700
unicmees Kirjutas:kui on soovi siis mul pakkuda jup 4 varuosadeks hind 700
hetkel küll soovi ei ole
Arvan et on küll saada, vanasid varusid veel palju alles ja uusi toodetakse kah veel vanematele mudelitele. Hiljuti nägin just komplekt sumbuteid ja leegikaid paberi sees, vanast ajast alles. Nii et kui otsid siis leiad.
IZH-i varuosi tuuakse Venemaalt.Põlvas on turu vastas üks pood,kust saab igasugu Vene tsikli tükke.Mõnda peab tellima.
palju maksab iz jup4-le kolbide,rõngaste ja silkude komblekt?
Kolb ja 2x rõngad peaksid olema umbes -250kr tk. Silkude kohta ei oska rääkida.
Arvan et odavam on osta vanad silindrid ja lasta uude remontmõõtu puurida mis minul läks maksma 250.- silinder. Samas võid ka maad kuulata sealtsamast Põlva poest.