automoto.ee foorumid

Täisversioon: iz56 säde
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
juhtmed on veetud nagu skeemil (va. tulede omad.) aga kontaktide vahele säde ei tule. Laadimisrelee töötab, võtsin emmipealt korraks maha. Kas genekas ka kuidagi loeb? pole genekat laiali veel kiskunud. Kas armatuuris peavad pirnid ka olema ? Või sädet see ei mõjuta ?
Kas Su süütepool on korras ja toimib? Vanematel IÞidel oli ta vahel üsnagi kapriisne.
Kui kontaktide vedru juurest isolatsiooni tarvis olevad seibid puudu, siis sädet ei ole. Kontaktide vahel, nagu Sa mainisid, ei peagi sädet olema - seda on küünla elektroodide vahele vaja.Wink
zizzalik Kirjutas:juhtmed on veetud nagu skeemil (va. tulede omad.) aga kontaktide vahele säde ei tule. Laadimisrelee töötab, võtsin emmipealt korraks maha. Kas genekas ka kuidagi loeb? pole genekat laiali veel kiskunud. Kas armatuuris peavad pirnid ka olema ? Või sädet see ei mõjuta ?

Esiteks - kontaktide vahele ei peagi sädet tulema. See peab tekkima kontaktide lahutamise hetkel küünla elektroodide vahele. Teiseks ei ole generaatori juhtmetel midagi pistmist süütega.
Enne kui edasi lammutad kontrolli kas süütepoolile tuleb +6V pinge peale, kui süüde on sees ja kontaktid kinni ning kas see pinge kaob, kui kontaktid avanevad.
Vaata kas süütemängu voolu jõuab ja alles peale seda uuri süütepooli. Pirnid ei mõjuta sädeme olemasolu.
aitäh abi eest. ma suht võhik Big Grin ootan ikka kontaktide vahele sädet kui seda ei peagi tulema. vatan nüüd küünla alla Big Grin
küünla all ei ole sädet. See juhe mis läheb sütepoolilt kontaktidele peab tulema süütepooli plussilt või miinuselt ?
voltmeetriga saab mõõta kas vool jõuab süütepooli üldse ?
Süütepoolil oli vist klemm K või 15, sellelt pidi minema. + läheb akule.

Aga soovitan siiski kontaktide juurest kõikvõimalikke lühiseid kontrollida - kui jäävad ära seibid kontaktihaamri alt, läheb see massi, kui kontaktivedru otsast, siis läheb sealt süütepooli minev juhe otse massi ja tulemust pole.
kui tahaks süüdet sisse panna ilma süütelukita mis juhtmed tuleb kokku panna ?
süütepooli pluss ja aku pluss ´?või mingi ots veel
kontektidel on kõik seibid olemas ja need ka mis elektrit ei juhi.
Süüte jaoks aku + süütepooli, poolist juhe kontaktidesse ja kondekasse.
nii säde on nüüd viimasepeal vägev=) Ainus jama see et süüde tuleks paika saada. kas genekat annab liigutada ka ? võlli ja kontaktide asend ei lähe kokku . kui kolv surmseisus siis peaksid ju kontaktid avama? ma ei saa kontakte sellisesse asendisse panna. genekas liigutada või on genekas üldse vales hambas ?
Genekas saab ainult ühtpidi peal olla. Klemmiliist on siis ülespoole. Küll aga võid eemaldada nukkmuhvi ja kontrollida, kas rootori sees olev hammas on sissepoole painutatud, et hammas ilusti nukkmuhvi sälgu sisse istuks. Kontaktid peavad ka õigesti olema. Süütehetk 2,8 mm enne Ü.S.S.
izil geneka otsas hammasratast polegi mis rootorit ringi ajab
? kui see valesti hambas siis see peaks ka ju lugema või ei saagi valesti panna ?
ma olen suht juhm selle kohapealt. oleks emm oleks ammu paak tühjaks ka kärutatud.
Geneka rootor on otse väntvõlli otsal, mingit hammasratast ei peagi olema üldse. Kui rootor on vända otsas ja kiil vahel on, siis saab ainult nukkmuhv valesti olla ja see saab ainult siis valesti olla, kui rootoril väljalõigatud laba ära painutatud ja laba enam nukkmuhvi soones pole.

Keeta polt välja, tõmba nukk ära ja siis on pilt selge.
kus kohast sa seda loed et iz rootori otsas hammasratas on? Rootori see peaks olema pehtud väljalõige ja samuti sellel muhvil mis liigutab kontaki kinni-lahti.Kui rootori väljalõige ja muhvi soov ei ole omal kohal siis sa ei saagi süüdet paika panna.
Saab ka olla et kontaktiplaat väga valesti peal Wink. Aga jah kontrolli kas see muhv paikneb õiges kohas.
kontaktplaat on õigel kohal. seda ei anna ju valesti panna ? kontakt plaati kui just kasti viina üksi nahka pole ajanud Big Grin
ok homme vaatan seda muhvi. seda et geneka otsas hammasratas on arvasin ma sellepärast et emmil ajab genekat hammasratas ringi mis mootorit genekaga ühendab
ok sain ratta tööle. vändapill. kontaktid olid valed, ma ei teagi mille omad need olid Big Grin
aga suurtänu teile et olite abiks Smile aitäh indrek ja rallitaja Toungue
Mul endalgi näiliselt samad kontaktid aga hoopis uuema mudeli omad ja ei sobi. Aga õnneks mul neid peaoga ja leiab täpselt identsed vanadega. Head sõitu Wink
Lehti: 1 2 3