automoto.ee foorumid

Täisversioon: Delta ei tööta sumpsiga ja jõudu ka pole
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mul selline probleem nagu et ma saab praegult aint deltaga kääruga sõita nii kui sumpsi osta panen kuumendab mootori yle ja ei läöhe edasi yltse jõudu nagu pole kui supsi käär alt siis sõidab aga siis tuli teine viga esimene käik ei võta parajalt hoogu yles kui panen teise sisse jääb seisma kohe võtsi silindri ja blocki kaane maha kolv oli terve ??
Niivarally Kirjutas:mul selline probleem nagu et ma saab praegult aint deltaga kääruga sõita nii kui sumpsi osta panen kuumendab mootori yle ja ei läöhe edasi yltse jõudu nagu pole kui supsi käär alt siis sõidab aga siis tuli teine viga esimene käik ei võta parajalt hoogu yles kui panen teise sisse jääb seisma kohe võtsi silindri ja blocki kaane maha kolv oli terve ??
Hm, raske juhtum.
ma arvan ikka et sumbutaja umbes. võta sõelad välja ja puhasta millegagi ära. või siis mingi muu probleem.
summutaja ammu puhtaks tehtud igat pidi aga nyyd avastasin et kolvil ylemsie rõnga mingi stopp koht kuhu rõngas peab jääma oli kadunud ja silindrisse laiaks surutud ja see oma korda kolvile sügavad triibud sisse jätnud :S

Aga Lähimatel Päevadel Kui Ma uraali(vene mootor saag) Kätte saan siis nikerdame selle peale delta raamile ja vaatab mis välja kukukkub ma olen lugenud et see ei tasu ära mis teie arvate ????
Oskab Keegi Aidata
Mis siin aidata? Rõnga stopper keeras sul kolvi, rõngad ning silndri nahka, summuti ei ole küll milleski süüdi. Kui sul ülejäänud mootoridetailid töökorras, siis on igaljuhul kasulikum hankida uus silinder, kolb ning rõngad, kui et aretada peale miski mootorsaag. Urali sae eluiga sinu mopeedil on ilmselt üsna lühike ning ei tasu vaeva ära. Veel targem oleks sul pisut raha koguda ning omale uus roller osta.

Teema minuarust ammendunud ning lukus. Kui keegi sellega nõus ei ole, siis PT mulle.