automoto.ee foorumid

Täisversioon: iz kisub hirmsad pöörded peale
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kui mootor soe siis ratas tõmbab lampi mingid hirmsad pöörded peale. süüte välja keeran siis seisma ka ei taha jääda tihend on karbussi ja selle toru vahel olemas.
Äkki on vända simmerites probleem?
Selliste probleemide sai izil mässatud juba 80ndate keskel ja alati oli asi süütemängu poolses vända simmeris. Lausa hirmus hakkab, kuhumaani ülilahja seguga ja ilma koormata suudavd mootoril pöörded ronida. Kui küünal on veidikenegi tahmanud, siis ei aita süüte väljavõtmine /piibu eemaldamine vaid paneb hõõgsüütel vapralt edasi. Alati ei saanud isegi dekompressoriga lõplikult seisma vaid see tõmbas ainult pöördeid maha ja ulgus edasi kuni karpast kütus lõlikult otsa sai.
Mina sain kah seda "lõhkumist" tunda ja tõepoolest ei aidanud ei süüte väljalülitamine ega ka piibu mahavõtmine.Ära kustutasin kaltsutropiga õhupuhastisse toppides.Tegemist siis IZ56-ga.Jubedad hääled olid küll,mida see loom tegi.
endal ka 56
mootor tuleb pooleks kiskuda et simmerid ära vahetada?
Generaatoripoolse vahetamiseks on vaja eemaldada generaatori staator, rootor ja sealne plaat koos simmerlingiga. Siduripoolse jaoks on vaja mootor poolitada, kuna vähemalt üks kahest laagrist, mis seal väntvõlli otsas on, on tarvis eemaldada.
Kui oskuslikult teha, siis pole ka vasakpoolse laagri/simmeri vahetamiseks vaja mootorit lahti võtta, kasutades tõmmitsat. Tõsi, laagrit enam siis kasutada ei saa ja see tuleb asendada.

Kel selle asja vastu huvi, siis otsigu vanadest teemadest. Sai kunagi seda asja ka kuskil kirjeldatud.
Mul ühel tuttaval sõbral juhtus sama asi iz planeta 3ga.Sõidu peal läks hulluks ja sõber tõmbas 70km/h lihtsalt külitiSmile.Õneks olid sõbral nahk püksid jalasSmile.
rauno600 Kirjutas:Mul ühel tuttaval sõbral juhtus sama asi iz planeta 3ga.Sõidu peal läks hulluks ja sõber tõmbas 70km/h lihtsalt külitiSmile.Õneks olid sõbral nahk püksid jalasSmile.

Ma läksin vanaemale kooki viima, hunt oli aga vanaema ära söönud. Võtsin hundil nahkpüksid jalast ja lasin tal vanaema välja punnitada. Tervelt sain vanaema kätte. Jess.

rauno600 Kirjutas:....Sõidu peal läks sõber hulluks ja tõmbas 70km/h lihtsalt külitiSmile.Õneks olid sõbral nahk püksid jalasSmile.
Nii võis see tõsielus juhtuda.
ühesõnaga on kergem mootor lahti kiskuda ?
arvatavasti on probleemiks generaatori poolne simmer, selle vahetamiseks ei ole vaja mootorit lahti kiskuda. Kui suitseb kõvasti siis on probleemiks siduripoolne simmer (õli pääseb karterisse) ja selle vahetamiseks on vaja mootor lahti kiskuda.
Esialgu vaheta genaraatori poolne ära ja siis vaata mis saab.
Ma juba korra kirjutasin, et ei ole vaja lahti kiskuda. Vasakpoolsete laagrite/simmeri vahetus võtab rakise olemasolul aega umbes tunni.

hillar Kirjutas:arvatavasti on probleemiks generaatori poolne simmer, selle vahetamiseks ei ole vaja mootorit lahti kiskuda. Kui suitseb kõvasti siis on probleemiks siduripoolne simmer (õli pääseb karterisse) ja selle vahetamiseks on vaja mootor lahti kiskuda.
kui õhuklapp kinni panna siis kisub pöörded peale aga kui parasjagu siis ei tee midagi.
zizzalik oled endal juba selle simmeri ära vahetanud ?
ehk oskab keegi öelda täpseid mõõtmeid mida poest küsida ?
kuna ise ei pääse siklile igapäev ligi siis kahjuks ise seda teha ei saa.
aga palun: http://motokuur.ee/modules.php?name=Foru...pic&t=6258
muidugi vaja natuke vene keele oskust Toungue
mnja pole just kõigeparem see venekeele oskus,rääkimine teine teema.
aga see OT juba
vahetasin karbussi ära ja hakkas ilusti tööle.
käigukastist ühel hammasrattal murdus üks hammas ära ja kui juba lahti kiskuma sai hakata,
siis kakkusin mootori keskelt lahti ja vaatasin simmerlingid või sk-tihendid üle. olid täidsa korralikud teised alles. Nüüd on rattas lühis kuskil. Pole ka ime, sest juhtmestik on päris vana.
Lähipäevadel hakkan seda vahetama. Aitäh abistajatele Smile
nii hillari antud lehe pealt sain tõlgitud sellise lehe nagu 188 kus oli kirjas / tagumise otsa veo/raskuse rõnga amordi mantsett
vms Big Grin
venekeelega on nii nagu on
et siis need mansettid ühtivad tol sikklil ?
krt enam ei sa nagu mitte kui midagi aru!