automoto.ee foorumid

Täisversioon: Renault vanast ajast
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Tere foorumlased
kas kellegil on olemas mingi rariteet Renault mudelite seast et võiks natuke oma auto muljed teistega jagada.

Mu onul ammu oli Renault 5 ja väga meeldis mulle ja praegu ma otsisin ja kellegil ei ole nii vanat auto üldse
võib-olla kellegil siin on
Mu paarimees (töö juures) omab Renault 11. Vl. aastaga 1985,tehnika korras. Müügis juba aasta aega. Kes soovib,võib sümboolse hinnaga selle omale saada.
Neid vanu Renaulte on omal ajal ikka olnud küll,4,5,6,9,11,12,14...
Mu naabrimehel aeti majaeest 90-tel aastate esimeses pooles 14 ära...
Mull on kaks Renault 25te. Üks aastast 1985 teine 1987.
Oman hetkel Renault 11 Broadway mudelit aastast 1987. Täitsa hea kulgeja. Praegusel hetkel on tal kommutaatori rike. Olen otsinud seda maa-alt ja maa pealt aga ei leia seda kuskilt. Isegi Renaulti esinduses käidud ja nemadki laiutavad käsi. Nii et kui kellelgi kommutaator vedelemas 1,4 mootorile võib julgelt teada anda (privasse).
Levateki klubist hr.Antonil on selline Renault 6CV
http://www.eag.unicweb.ee/a-pr/Renault6C...buse05.jpg
Minul on tiba suurema juppe natuke:
http://www.eag.unicweb.ee/xRenault_192x_nina-a.jpg
http://www.eag.unicweb.ee/xRenault_192x_radikas.jpg
http://www.eag.unicweb.ee/xRenault_192x_rool-b.jpg
http://www.eag.unicweb.ee/xRenault_192x_mootor.jpg
http://www.eag.unicweb.ee/xRenault_192x_veljed.jpg
Niiet mõned on ikkagi veel peale kasutaja eDiCk-i oma. Mul ei tulegi praegu ette, milline see 5 peaks olema, levinud mudelid olid 4 ja 40 ja 45 ja 6.
Minul on üks renault 5 aia taga seismas, jäi umbes 10 aastat tagasi mootoririkke pärast seisma. Arvelt on maas, kuid masin on kaubeldav.
Renault 5 sarnaneb Renault Clio`le. Ka vahetas Clio Renault 5-e välja.
http://www.renault.com/renault_com/en/im...305638.jpg
Minuarust kõige renaultim renault, mis olemas, garaaþinaabril oli selline kaheukseline, ajas masina õue, kuna garage`sse läks teine auto ja renault peksti ühe nädala jooksul segi, klaase ja tulesi ei olnud kuskilt saada ja see rändas vanarauda. Ja tänu saatuse keerdkäikudele saime paari nädalapärast sama masina ussitand kere, millel klaasid olid terved. Selle käigukanginuppki veel alles, käigud käivad teatud nurga alla sisse, mitte otse.
Renault 16 on lahe, aga mina vähemalt Eestis seda liikurit näinud veel pole, kuid 5 nii esimest ja ka teist pölvkonda olen liikumas näinud, viimast muidugi rohkem.
Sai kunagi ühte sutsu vanemat Renault-d omatud küll. Ostetud aastal 2002 sellisena:

[Pilt: 10000722.jpg]

Ja müüdud sellel kevadel sellisena:

[Pilt: 10000745.jpg]
no üks 12 turbo oli ka ikka vanasti eestis
Nii,minu paarimees töö juurest andis mingi summa eest oma Renault 11 vanarauahaidele. Müüs aasta otsa seda aga mis teha kui keegi ei taha. Nii mõnigi käis uurimas aga et üks ukseklaas oli puruks löödud,loobuti tehingust. Kui arvestamatta mõningast roostet kerel,oli tegu heas korras autoga. Aga mis sa teed kui keegi ei osta ning majaesine tuleb puhtaks teha...

Aga tänane üllatus oli Smuuli ja Punase ristmikul Renault 4 http://fotoalbum.ee/photos/Edelareisija/32743651
EdR Kirjutas:Nii,minu paarimees töö juurest andis mingi summa eest oma Renault 11 vanarauahaidele. Müüs aasta otsa seda aga mis teha kui keegi ei taha. Nii mõnigi käis uurimas aga et üks ukseklaas oli puruks löödud,loobuti tehingust. Kui arvestamatta mõningast roostet kerel,oli tegu heas korras autoga. Aga mis sa teed kui keegi ei osta ning majaesine tuleb puhtaks teha...

Aga tänane üllatus oli Smuuli ja Punase ristmikul Renault 4 http://fotoalbum.ee/photos/Edelareisija/32743651

See liikur seisis Tartus ühes parklas mittu nädalat jutti.
Sealt mitte eriti kaugel üle Emajöe samasugune, aga punast värvi, kui jöuan panen tolle pildid ülesse fotoalbumisse. Smile
Vanem ja suht harva kohatav Renault Mäos parkimas.
See on Renault 5. Tootma hakati 1972a ja lõppes 90-te alguses. Siis tuli Renault Clio.
Kuna Eesti "renault" esindajad jonnivad minu kommutaatori murega siis pöörasin pilgu põhjanaabrite poole, tunnike otsimist netis ja leidsin et Timol selline asi olemas. Logistika paika ja 40 euri eest jupp kodus ning reno küsis kuhu minek ??
Lihtne see elu aga miks esindusi siis vaja kui natuke vanemale autole juppi vaja ???
vilukas Kirjutas:Kuna Eesti "renault" esindajad jonnivad minu kommutaatori murega siis pöörasin pilgu põhjanaabrite poole, tunnike otsimist netis ja leidsin et Timol selline asi olemas. Logistika paika ja 40 euri eest jupp kodus ning reno küsis kuhu minek ??
Lihtne see elu aga miks esindusi siis vaja kui natuke vanemale autole juppi vaja ???

See on juba ammust ajast nii, et Eestis olevate enamlevinud (uute)autode esindused on ainult ühe asja peal väljas: võimalikult vähese liigutamise ja asjaajamise eest võimalikult suurt pappi küsida.
Kõige lihtsam on nendes asutustes igasugustel x-ametikohtadel resideeruvatel asjapulkadel laua taga pöidlaid keerutada ning kundedele arveid esitada, sest et klientide puudust neil suurt pole ja enamus neist mitmekohalise numbriga esitatud arvetest tasutakse kundede poolt niiehknaa läbi firma(de).

Nii et kel vanem sõiduauto istumise all, sel tuleb vahepeal või isegi rohkem kui vahepeal, ka endal käed mustaks teha. Samas on sellel asjal ka mitu eelist: Niiviisi saab oma neljarattalise hoolealuse hingeeluga end paremini kurssi viia ja ei pea maksma mingitele leti taga olevatele nätsumälujatele utoopilisi, mitmetuhande krooni suuruseid arveid.
vilukas Kirjutas:Kuna Eesti "renault" esindajad jonnivad minu kommutaatori murega siis pöörasin pilgu põhjanaabrite poole, tunnike otsimist netis ja leidsin et Timol selline asi olemas. Logistika paika ja 40 euri eest jupp kodus ning reno küsis kuhu minek ??
Lihtne see elu aga miks esindusi siis vaja kui natuke vanemale autole juppi vaja ???

Milline esindaja Sul jonnis?

Kui ma oma Fuegot üles ehitasin, siis olid küll nii Info-Auto kui CityRenault väga abivalmis ja pingutasid ennast nahast välja, et mulle vajalikke juppe leida.

Kusjuures tasus uurida mõlemast - päris mitu korda oli Info-Autol vanadest aegadest mingeid juppe kohapeal laos, mida CityRenault enam Renault kanalite kaudu tellida ei saanud.
Ei tahaks nimesi nimetada sest see tekitab ebaterveid erutuse puhanguid äkki kelleski. Põhiline vabandus oli see et andmebaasid ei sisalda enam 87a. mudeleid. Kuna ma leidsin oma probleemile lahenduse siis ei hakka kedagi pikemalt kiruma see ei vii nagunii kuhugi.
tere õhtust
Renault Klubi tähistab oma esimest sünnipäeva ja seega tahame kõiki Renault rariteetide omanikke kutsuda tähistamisele

täielik info siin http://www.renault-club.ee/showthread.php?t=569
Lehti: 1 2