automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jawa 360
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Kas keegi oskab öelda, kus kohast saab Jawa 360 esimese remontmõõduga kolbe? Kolvi silm on 15 mm.

Kas kellegil vedeleb Jawa 360 korralikku väntvõlli? Ka seda oleks vaja.
Olen kuulnud, et sinna sobivad 634 kolvid ka. On kellelgi kogemusi? Iseenesest kõige parem oleks, kui kuskilt saaks Jawa 360 originaalmõõdus korralikud hülsid ja kolvid ka. Esimese remontmõõdu kolbe on suht võimatu leida :S
kas Jawa poest ei ole kolbe saada? Kloostrimetsast?
Kas SIIT oled juba küsinud? Vaevalt, et 1. remondi kolvid maailmast juba otsa on saanud.
Tänud vastajatele! Smile
Jawa poest küsisin, neil on ainult 16 mm silmaga kolbe. Mul on vaja 15 mm. Nood tegelased väitsid, et 15 mm enam kuskil ei toodeta. Kloostrimetsa poest ei ole küsinud. Teen seda.
Sinu esimesest postitusest järeldub, et hetkel puudub ka väntvõll. Seega miks just tingimata neid 15mm sõrmega kolbe taga ajad?

Nii nüüd lugesin lahtiste silmadega ka Su teise postituse läbi. Need 16mm avaga kolvid, mida igal pool pakutakse, ongi 634 omad. Osta oma silindritele sobivas mõõdus 634 kolvid ära ja lisaks veel 634 väntvõll ning seejärel võid mootori rahulikult kokku laduda. Seda kombinatsiooni on harrastatud üli-üli massiliselt.
Sai käidud möödund sügis Võhmas härra Jõemaa Arno juures ,temal olid olemas nii silindrid kui kolvid.Need olid temal kaasa ka Mellistes ja Kurtnas.Ilmselt on ka praegu saadaval.