automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kahevärviline auto
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Kuna nüüd saab siin söörenite maal kastide kaupa Rootsi Kroone kokku aetud, siis peas jälle tekkinud uued tuuled. Ja kuhu ma ikka mujale pöördun, kui siia.
Teema objektiks jällegi seesamune "tsornõi buumer".

http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=23622


Tekkis mõte see masin kahevärviliseks värvida.

Ka meil siin foorumis on legaalsete kahevärviliste omanikke. (Kui pole palju palutud, siis äkki saaks mõned teie autode pildid, et tekkiks mõni hea idee)
Siit küsimus neile või muidu teadjatele:
Kuidas kajastub auto passis selline värvimuutus?

Veel:
Kas keegi foorumlastest tegeleb, või teab kedagi, kes teaks kedagi, kes tegeleb nn virtuaal tuuninguga. Ehk siis äkki on kellelgi aega, et prooviks erinevaid variante...

Kuna mul enda masinast vist nii häid küljepealt tehtud pilte pole, siis äkki leiab midagi sobivat siit:
http://images.google.com/images?hl=en&q=e32&btnG=Search

Ahjaa, lisan, et üks toonidest peaks ikka olema must. Soovitatavalt alumine pool. Aga kui aega on, siis vaatan hea meelega ka teisi variante.


Tänud ja fantaasiarikast mõttelendu!

Tambets
Üks kahevärviline Senator on siin foorumis olemas, ryblik1 oma.
Kuna venna tööauto on kahevärviline, siis tean, et muud seal ei ole kui märkuste lahtris on kirjas "Kahevärviline" ja põhivärviks on see värv, mida rohkem on. Passi vahetus 200.- kandis vist.
Vaatasin seda Senatorit. See tundub kuidagi liiga popp ja noortepärane... Tahaks midagi sellist rohkem vanamoodsat... Võibolla, näiteks musta-valge kombinatsioon näeb välja juba midagi muud...
Ma ei taha küll Su mõtet sugugi mitte maha laita, otse vastupidi, ootan huviga tulemust, kuid siiski. Minu meelest on E32 kõigekõigekõige ilusam (ning minu jaoks ainuõige) metallikmusta värvi, musta toonklaasi ja sobiva veljega. Kaalu ikka väga põhjalikult seda kahe värvi mõtet. Aga see on muidugi maitse asi. Kellele ema, kellele tütar, nagu PETSS alatasa ütleb Smile
Arvestan sinu arvamusega =)
Aga sellepärast tahakski ennem saada nn virtuaaltuuningut, et näha, kas on mõtet jantima hakata sellega...
Seega otsige üles oma virtuaaltuunijad, sõbrad Big Grin
Võibolla teab keegi ka mingit välismaist saiti. Otsingumootoreid kasutades midagi eestikeelset nagu silma ei jäänud...

T.
Kunagi isegi uurisin kahevärvilisust ja siis sain ARKist inffi, et kui põhivärv (mida visuaalselt on vähemalt 50%) on sama, mis passis auto värv, siis pole vaja passi ümber teha. Sama ka mitmevärviliste autode puhul.

PS. Kunagi ostsid ESSikad portsu autosid, ja oli neil vaja neid saada kohe, aga valget värvi polnud nii suurt portsu kohe saada. Siis teibiti lihtsalt autot valget täis (üleni), aga passi jäi ikka sama beeþ või punane.
Ja kas keegi oskab anda mõningaid viiteid, kus näeks erinevaid kahevärvilisi masinaid... 2color car googlist igastahes andis rohkem pahna, kui asjalikke vasteid...
[Pilt: 14306508_th.jpg]

Passis kirjas mitmevärviline.
Näiteks minu bussil on passis märgitud märkuste lahtrisse "mitmevärviline" aga kabiini värvuseks pandi "valge". Muidu ülalt valge ja alt sinine,valge osa keskel jooksevad sinised triibud.
Selge... Järelikult pass tuleks siis ümber vahetada... Nüüd siis seisab asi veel idee puudumise kohapeal =).
Bmw foorumis ,streetaces vist ka, oli myygil mingi aeg(ehk nädal tagasi) see roheline spoileritega tjuunitud e30 , seal taustal oli yks teine e30 veel , (samuti myygis , nyyd vist selle rohelise asemel) katuse osa must ja muu kere oli vist punane ...

Mulle ei meeldinud , minu arvates v6ib värvida kahevärvilisemaks igasuguseid sportlikumaid autosid , aga selline soliidne suhtluksauto oleks ikka palju ilusam yhevärvilisena ja see must metallik on väga ilus.

Aga kui seda rootsi raha Kyll on (kastide viisi), siis v6id ju osta m6ne rondi e32 ja lasta teda niikaua värvida , kuni meeldima hakkab(naljaga pooleks , VT-d siis poleks vaja)
Ma nüüd püüan veidi selgitustööd teha. Minu jaoks jagunevad kahevärvilised autod kahte klassi. Üks on tõesti, selline, nagu sportlikum variant. Selleks heaks näiteks laename kasutaja ryblik1 pildi:
[Pilt: 14826925jotfqh9.jpg]

Teiseks on selline klassikalisem pool. Üks suvaline ja kiire näide asub siin:
[Pilt: classiccarshow031607sy5.jpg]

Mina püüdlen siin moment just selle teise variandi poole...
Seega saad ehk aru, et minu soov on teda hoida soliidsena (sellest ka esialgsed värvilahenduse mõtted - must ja valge)...

T.
nägin et otsid virtual tuninguga tegelevaid inimesi siis võid leiad neid siit www.chop.ee kui vee muidugi vaja on.
Aitähh! Vaja ikka veel läheb. Eks ma uurin seda lehte!

T.
kalacompany Kirjutas:[Pilt: 14306508_th.jpg]

Passis kirjas mitmevärviline.

uhh kui lahe ikka see vana klassika on. sattusin pildi otsa uuesti ja kohe tuli meelde kogu selle auto ehitus ja vaev, värvimisskeemi pakkusin kliendile ise välja ja toonid ka. talle koheselt sobis.
mulle kui asja autorile on südantsoojendav teada et auto on jätkuvalt elus.
tubli company!
Tsau.
streetrace.orgis on eraldi teema,kust saad abi oma autole virtuaaltuuninguga.

http://www.streetrace.org/foorum/viewtop...f=3&t=2409
EdR Kirjutas:Näiteks minu bussil on passis märgitud märkuste lahtrisse "mitmevärviline" aga kabiini värvuseks pandi "valge". Muidu ülalt valge ja alt sinine,valge osa keskel jooksevad sinised triibud.
Sama minu Sisuga.Wink