automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kas leedus on t6esti autod niii odavad?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
http://http://auto.plius.lt/lt-ru/infobl...id=1912943

Näiteks see volga 29 eur...umbes 500 eek..

Raban kodust 500+besuraha kaasa..

Hääletan hommikul m6ne leedu suunas rekka peale , ostan sealt selle 500 volga ja vuran koju..

kas see idee toimiks? v6i on siiski selles hinnas mingi konks?

Volgat muidugi ei tooks , tooks midagi praktilisemat..
Telefoninumber on ju all. Helista ja küsi et kas see tsenaa on mingi ðutka we? Big Grin
Tasuta juust on ainult hiirelõksus.

A.
Üks bemmimaasturi (haigete inimeste autu!) müüja ammutab praegu muda männiku karjääri põhjas, seega pole mõtet nii lihtsameelne (ja ahne) olla. Võimalik, et tagasi ei tule Sa mitte Volgaga, vaid sireeniga autuga. Seega rohkem mõistust, on minu sõbralik soovitus.
Äh mis te seletate, ostetakse ja müüakse neid autosid Leedus samamoodi nagu Eestis. See Volga hind võibolla on jah nali, aga üldiselt on seal odavaid autosid tõesti lademes. Ja kui keegi tuleb rääkima et üles löödud, kahest autost kokku tehtud jne, siis alla 50k masinate puhul ei viitsi seda keegi teha enam, seal on ka palgatõus ja tööd läheb kallisse ja odavasse autosse ühepalju.
tere.tõin enda auto leedust ja väga korras auto sain ..kui ikka oskad vaadata siis ei ole seal hullu midagi ja hinnad on ikkagi odavamad kui eestis,kuid mitte kõikidel autodel Smile
Lehte küll ei näe, aga võib olla ka lihtsalt näpukas ju. Nagu meil ka ikka aeg-ajalt auto24.ee-s on müügil luks-autosid (või tegelikult kõiki autosi) hindadega näiteks 238 krooni jne... Nullid võivad olla läinud kuhugi jalutama...
fiat6 Kirjutas:tere.tõin enda auto leedust ja väga korras auto sain ..kui ikka oskad vaadata siis ei ole seal hullu midagi ja hinnad on ikkagi odavamad kui eestis,kuid mitte kõikidel autodel Smile

Saksamaa ja ka muu Euroopa on lähemal. Ehk siis transpordikulu sinna on väiksem kui siia.
wax Kirjutas:Telefoninumber on ju all. Helista ja küsi et kas see tsenaa on mingi ðutka we? Big Grin
Ei oska gavarii parusski ja veel vähem leedu keeltBig Grin
Selle raha eest võid saada antud näitajatega rehvid selle auto alt. Igasugu jama ka ei tasu uskuda. Ja kui vene keelt ei oska, siis ära parem Leetu auto järele mine.

Kui nii väga suur soov autot tooma minna, siis mõtle parem Ðveitsi ja Austria peale. Hinnad ei ole just kõige soodsamad, kuid eraisiku käest ostes saad üldjuhul hästi hoitud auto. Leedu turult võid saada ka midagi korralikku, kuid petta saamise risk on suur.

jurkman Kirjutas:Üks bemmimaasturi (haigete inimeste autu!) müüja ammutab praegu muda männiku karjääri põhjas, seega pole mõtet nii lihtsameelne (ja ahne) olla.

Ära tee nii otseseid ja üheseid järeldusi. Tänapäeva majandusliku seisu juures on paljugi muud võimalik. See ei ole kõige õigem koht spekuleerimiseks.