automoto.ee foorumid

Täisversioon: D4 mootor läikima.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas on kuidagi võimalik saada D4 mootor ilusaks läikivaks(läikiv vast vale sõna)aga ühe sõnaga ilusaks ja puhtaks? Mõtlen just alumiinum detaile.)Kas on mingit keemiat?Ise mõtlesin oma lolli peaga,et teha vilt riidest mingi lapp ja panna see kuidagi trelli otsa ja ehk saab siis ilusti läikima?
Tallinnas hr Märt Karu pakub klaaskuulipritsi teenust.
Veteran.
alumiinuimi saad läikima küll, kuid see oksüdeerub/tuhmub kiiresti. Ise olen pesnud mootoreid kompressoriga, mille topsiku täitnud bensiini, lakibensiini vms'ga 10at juures. Peseb üllatavalt hästi maha igasuguse õli, mustuse. Kahel emmilisel mootori nii läikima saanud, üks mootor oli kuuris aastaid hooldamata. Olen täheldanud et mingi piduripuhastusvedelik puhastab ka hästi.(nimi ei meenu praegu)

Oleneb kui hullus seisus mootor on, võimalus on kasutada ka liivapritsi väga peeneteralise liivaga. Aga pärast on vb vaja asi peenikese liivapaberiga et jätta normaalne sile välimus, kui seda on vaja.
10 ati juures on lahusti kulu päris suur
Jossu Kirjutas:10 ati juures on lahusti kulu päris suur
kulu saab vastavalt püstolist reguleeridaWink, samas oleks soovitatav toimingut teha vabas õhus, kuna bensiin aurustub suht silmapilkselt, tänu millele see nii hästi vist pesebki.
aitäh abi eestSmile
Proovin arvatavasti kompressoriga,aga mu kompressoril on max 8at aga ehk saab midagi ikkaSmile
Survepesur ja külm vesiBig Grin, teevad hea töö. Maha tuleb igasugune mustus, ka õline. Kõrgläiget ehk peegelpinda ei saa, aga alustuseks ohutum kui bensiini ja lahustitega mängimine.
Mootori saad õlist ja sodist puhtaks mootoripesu vedelikuga, 1 liitrine pudel maksab 38 krooni ringi.. odav lõbu ja toimib üpris edukalt.Wink
bensiini ja kompressoriga siseruumis v6ib tekkida plahvatusoht ja juhul kuisa toxikomaan pole , siis v6id ise ka kepsu kotti pannaSmile