automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mosseklubi leht ei tööta. Otsitakse selle peremeest !
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Juba pikemat aega ei funktsioneeri Mosseklubi koduleht serveri võlgnevuse tõttu.
Ühe adminni käest, kes foorumis korda peab, sain teada, et selle kodulehe asjaajaja ja nö. virtuaalne president oli kunagi selline mees nagu Margus Künnap. Kas ta seda ka senimaani on, ei oska öelda.
Administraatoril aga pole kontaktandmeid ja ta ei tea ka kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks Margus Künnapit.

Kuna siin käib suht suur osa samasuguste huvidega tegelasi, siis võibolla jõuab kellegi kaudu see "hüüdja hääl kõrbes" ka asjaosalise endani.
Margus Künnapi kohta võid uurida mosseliiga foorumist. M. Künnapi kasutajanimi on seal carrec.
Kohe uurin asja. Tänud info eest.
Endal, kui säälsel tihedal postitajal on küll väga kahju klubi saatusest, tänase seisuga juba mosseklubi netilehe kohta selline info: Lehekülg suletud võlgnevuse tõttu. Kui enne oli veel ajutiselt siis nüüd juba...
Njah, mis parata, kui klubi eestvedajad enam asjaga tegeleda ei viitsi/taha. Kuna tundub, et paljudele oli mossefoorum vajalik, siis loodan et kunagi leidub ka keegi kes viitsib uue sarnase asja tekitada.
Seni aga - vuttvutt garaazi mossesid ehitama Smile
Siin üks versioon kuidas lehte töös hoida,toimib juba pool aastat!
http://www.jagnet.ee/foorum/viewtopic.php?t=24
Ma võin ajutiselt pinnaga toetada... kas või arhiivina ta ülesse riputada.
To janek555: Kusjuures sama mõte oli mul ka, et juhul kui võlgnevus tasutud, siis võiks teha edaspidiste taoliste probleemide vältimiseks vabatahtliku korjanduse klubiliikmete vahel. Igaüks paneb vastavalt oma võimalustele mingi väikese summa arvele ja siis on vähemalt mingi lootus, et mõne aja pärast ei pea asjahuvilised jälle sama pilti kuvarilt vastu vaatama, nagu praegu.
Kui see Jurmala üritusel käik poleks mu rahakotti vaakumisse tõmmanud, siis ma oleksin selle serverivõla kasvõi lähipäevil ise ära tasunud. Igatahes maha ma seda maksemõtet matnud ei ole, sest et arveldusarve, kuhu raha kanda, on mul olemas ja nüüd homme või järgmise nädala jooksul selgub, missugused mu finantsvõimalused on.
No kurat... kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab tollele klubilehele eluvaimu uuesti sisse puhuda.
Tere!

Meie andmeil on teil tasumata kokku 433,40 EEK

Vastati küsimusele, mis on saanud mosseklubi lehestSmile
(domeeni haldaja poolt)
Iseenesest ei ole summa ju suur. Igakuiselt üksinda ülal pidada ei sooviks, kuid taaselustamisega võib aidata.
Mosseklubi veebileht kuulub MTÜ EESTI MOSKVICH KLUBI (reg kood 80198507). Äriregistri teabesüsteemist saab teada kes selle juhatuse liikmed on.


Tiit - lootusetu mossesõltlane.
Juhul kui mul nüüd õnnestub täna see kehtiv Mosseklubi serverivõlg omast taskust kinni maksta ja leht uuesti tööle pannakse, siis ilmselt teen klubilehele vaba teema rubriiki ka vastavasisulise üleskutse, et mismoodi edaspidi selle lehe töösolekut oleks võimalik jätkata. Ilmselt tuleks tõesti korraldada mingi väikene vabatahtliku korjanduse moodi asi ja valida klubile uus juhatus, sest et näha on, et endised juhatuse liikmed pole sellest klubist ega tema tegevusest enam üldse huvitatud.

Seevastu on hea näha, et siin foorumis on veel inimesi, keda klubi edasine käekäik ja Moskvitðitega seonduv huvitab ning kes ei pea paljuks ka selle klubi eksisteerimiseks jätkamise nimel veidi oma rahakotist "kümnist" anda.
Arvan, et mosseklubil on kindlasti hulga vabatahtlike kes on nõus sponsoreerima klubi püsivust.
Isegi meil sapikaklubis on selliseid hingega kasutajaid, niiet mitmeid kordi väiksema kasutajaskonnaga klubi püsib ka ära. Pigem oli mosseklubil jama ikkagi selles, et keegi ei viitsind ette võtta ja väikset korjandust teha.
Üks võimalus oleks müüa reklaampinda, nagu seda militaar.net foorum teeb. http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=8&start=270
Reklaamipinna müümine poleks ka paha idee.
Samas see eeldab ka seda, et klubilehte jälgib võimalikult suur arv inimesi, mis omakorda eeldab seda, et Mosseklubi koduleht peab siis tulevikus olema erinevatele inimestele võimalikult huvipakkuv. Alates pealehest lõpetades foorumiteemadega jms.

Arvamusi on igasuguseid aga minu visiooni järgi võiks Mosseklubi koduleht välja näha umbes midagi taolist nagu Volgaklubi veebilehekülg. Seal on näiteks peaaegu kõik Volgadega ja GAZ marki kandvate sõiduautodega kirjas. Kõikide mudelite esitlused alates tootmise algusest kuni lõpuni, nende juures selgitavad tekstid, mis masinat mis aastatel ja kui palju umbes toodeti jne. jne.
Minu teada on Moskvitði erinevate mudelite valik ja tootmisajalugu piisavalt pikk, et midagi samasugust koostada.
Pluss siis veel igasugused erinevad üritused koos pildimaterjaliga, kuhu mossehuvilised kogunevad jne.
Sellise lehekülje koostamine saab parasjagu ropp ja töömahukas asi olema ja ausalt öeldes ma ei kujuta ette, kes sellise töö on nõus ära tegema.
Kui teaks kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks kedagi, kes on nõus millalgi(ma ei kujuta ette, kunas see aeg tulla võib) tegema mõningaid olulisi veebilehe korrektuure ja kui need ülesanded mitme peale ära jagada, et kogu töö ei peaks ainult ühe inimese kanda olema, siis võibolla saab ehk asjast asja. Selline kodulehe uuendamine võib muidugi nõuda veel lisaväljaminekuid ja need ei pruugi olla üldsegi väikesed, aga ega inimestel asja vastu huvi ei teki, kui aastast aastasse vaatab klubi pealehelt vastu üks pealkiri ning mõnede ürituste lühikirjeldused, mis on ka juba mitu aastat vanad.
Reklaamipinna müümine poleks ka paha idee.
Samas see eeldab ka seda, et klubilehte jälgib võimalikult suur arv inimesi, mis omakorda eeldab seda, et Mosseklubi koduleht peab siis tulevikus olema erinevatele inimestele võimalikult huvipakkuv. Alates pealehest lõpetades foorumiteemadega jms.

Arvamusi on igasuguseid aga minu visiooni järgi võiks Mosseklubi koduleht välja näha umbes taolise ülesehitusega nagu Volgaklubi veebilehekülg. Seal on näiteks peaaegu kõik Volgadega ja GAZ marki kandvate sõiduautodega kirjas. Kõikide mudelite esitlused alates tootmise algusest kuni lõpuni, nende juures selgitavad tekstid, mis masinat mis aastatel ja kui palju umbes toodeti jne. Lisaks erinevad viited erinevatele saitidele ja palju muud.
Minu teada on Moskvitði erinevate mudelite valik ja tootmisajalugu piisavalt pikk, et midagi samasugust koostada.
Pluss siis veel igasugused erinevad üritused koos pildimaterjaliga, kuhu mossehuvilised kogunevad jne.
Sellise lehekülje koostamine saab parasjagu ropp ja töömahukas asi olema ja ausalt öeldes ma ei kujuta ette, kes sellise töö on nõus ära tegema.
Kui teaks kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks kedagi, kes on nõus millalgi(ma ei kujuta ette, kunas see aeg tulla võib) tegema mõningaid olulisi veebilehe korrektuure ja kui need ülesanded mitme peale ära jagada, et kogu töö ei peaks ainult ühe inimese kanda olema, siis võibolla saab ehk asjast asja. Selline kodulehe uuendamine võib muidugi nõuda veel lisaväljaminekuid ja need ei pruugi olla üldsegi väikesed, aga ega inimestel asja vastu huvi ei teki, kui aastast aastasse vaatab klubi pealehelt vastu üks ja sama pilt või paar ning mõnede ürituste lühikirjeldused, mis on ka juba mitu aastat vanad.
Olen ka minda seda foorumi omanikku otsinud, aga ei leia, tema meili aadress ka ei tööta enam.
No mis Mossemehed Te olete, kui Margust üles ei leia??? http://www.carrec.ee/
Eile ununes ütlemata, et käisin pangas ning maksin selle serverivõla ära.
Nii et eks näis, kas saabuva nädala alguses tehakse see Mosseklubi koduleht uuesti lahti või mitte.
PlyVal64 Kirjutas:No mis Mossemehed Te olete, kui Margust üles ei leia??? http://www.carrec.ee/

Juba eelmisel suvel tegid Carreci mehed suured silmad ja tõdesid, et Margus ei tööta enam ammu sealSmile

BTW, mosseklubi.ee on taas üleval.