automoto.ee foorumid

Täisversioon: birka loetavus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist kaas foorumlased.Tekkis soov võtta arvele enda iz 56, olemas on mul ostu müügi leping, mootoratta, vana pass ja raami pirka kuid see on üle värvitud.Samas sealt loeb välja mootori ja raami numbri kas sellise pirkaga saan sikkli arvele?
Kui numbrid klapivad, siis probleeme ei peaks olema.

A.
Saan arvele küll, isegi kui pirka pole loetav siis nad vaatavad mootori numbrit ja kui see klapib siis on kõik korras, vana registreerimis number peab kah kaasas olema. Ma alles mõned nädalad tagais käisin oma planeta 2-ga millel oli liivapritsis saanud kahjustada birka, kust luges ainult osaliselt asju välja, aga olid suht möistvad ja polnud probleemi.

Timmo
Ka just küsisin ja peaasi et raaminumber olemas.
Ka ARK-i minek varsti. Smile
no minu tüübil polnud isegi raamis numbritSmile
Raaminumbri all mõtlesin birkal olevat numbrit. Toungue
selgeSmile
Njaa. arvelevõtt üksasi. Ülevaatusel kord üks jobu ülevaataja võttis kruvikeeraja ja hakkas me Sapakal kere numbrit välja kaapima, kuna too ei mõistnud kas on 8 või 3, ülejäänud numbrid klappisid. Ju ei vedanud kohaga liht kuhu läksime.
ma käisin ülevaatusel kah äraSmile ei tekkinud kah probleeme.
samas kas sellist M-103-e on võimalik arvele saada kui on korralik pirka ja on originaal mootor ja raam aga passi pole kuna eelmie omanik oli selle ära põletanud?
AZNfort Kirjutas:samas kas sellist M-103-e on võimalik arvele saada kui on korralik pirka ja on originaal mootor ja raam aga passi pole kuna eelmie omanik oli selle ära põletanud?

Tehnilisel passil ei ole kaasajal enam sellist tähtsust, kui vanasti, enne e-ajastut. Nagunii on kõik isendid registris ning igasuguste tehingute korral tehakse nagunii registripäringud, sest registris tuleb andmeid muuta.

Veidi erinev võib see olla vaid juhul, kui isend on registrist kustutet, kuna tema dokumente pole EV ajal uuendatud (vähemalt kaks korda on EV ajal seda tehtud). Aga ka siis vast piisab eelmise omaniku avaldusest ning ARK teeb vajadusel (pettuse või varguse oht vms) päringu arhiivi ehk nõukaaegsetesse registritesse. Lihtsalt asjaajamist võib olla rohkem veidi.