automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kamm elektriga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Rattaks Jupiter1. Jama kestab juba pikemat aega. Kui sisse lülitada kõik tuled hakkab mootor ebayhtlaselt tööle ja tahab välja surra, kontrolllamp hakkab vilkuma. Samuti hakkab kontrollamp hõõguma kõrgetel pööretel. Kas jama võib olla genekas või relees? Muidu genekas käis kontrollis, kus öeldi et korras.

Tim Thomson

Kas relee kõik kontaktid kontrollitud/puhastatud? Kui mul kunagi see jama oli, siis kontaktide puhastamine lahendas probleemi. Välja tahab surra seepärast, et kui kontaktid mustad, siis geneka vool ei jõua kuhugi, kogu süsteem toidab ennast aku pealt, aku läheb tühjaks ja siis surebki välja.
pakun välja järgmist:
kuskil on ühendused halvad, mistõttu pingelang on süütepoolini jõudes suur. kui paned veel tuled ka tööle, jääb korraliku sädeme jaoks \"vunki\" napiks. mootor hakkabki siis streikima. ja tuli hakkab vilkuma sellepärast, et pöörded langevad hooti liialt madalale. tee nii, et keera näiteks kõik pirnid välja ja hakka neid ÜKSHAAVAL sisse panema. ehk leiad süüdlese juhtmelõigu nii üles. ja vaata muidugi korrodeerunud juhtmeühendused üle ning eriti süütelukk (see läheb töö ajal kuumaks, kui on fekaal ühendus).

ps ega sul mingid megavõimsad pirnid sees pole?