automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jupitern 4 elekteriga probleemid?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nimelt selline probleem on ,et kui keeran võtmest süüte sisse, märgu tuli laadimine küll põleb aga sädet pole, kontroll lambiga vaatasin, et voolu süütepoolidele ei tule, kas kusagilt on juhe lühises või on hoopis süütelukus mingi jama?
Samuti ei taha esituli täistuledega põleda, eeldan, et aku vajab laadimist.
Aga sa vastasidki ju enda küsimusele juba ise ära. Hakkagi mööda juhet minema süütepoolist ning leia koht üles, kust maalt enam voolu peale ei tule. Jupiter 4 elektrisüsteem ei ole teab mis keeruline.

Süüteluku läbipõlemine pole ka mingi ime neil ratastel(kontaktid mustad, läbipõlenud jms.) Tester näppu ja peaks lahendus kiirelt ulema.
Märksõnadeks süütemäng ja süütelukk.
Võid otsida ka nn "salalukku",mis võib olla pandud süütepoolide toitejuhtme vahele.Olen väga paljudel vene ratastel seda kohanud ja kui ma ei eksi siis oli vist mingi aeg salalukk lausa kohustuslik(seda siis nõukaajal).
Ehk on kellegil heal inimesel olemas Jupiter 4 elektriskeem (kas paberkandjal või digitaalselt), kus oleksid ka juhtmete värvid ära tähistatud, mul on küll üks selline skeem aga seda on tugevalt vähendatud ja sealt ei loe mitte midagi välja.
Arvan,et sädeme puudumine on sellest tingitud, et süütelukus mingi juhe on valesti ühendatud!
Jätkuvalt otsin korralikku elektriskeemi!