automoto.ee foorumid

Täisversioon: iz jupiter 3 käigud jamavad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
niisiis asi selles et mul on olemas nagu 1 käik kui teise panen siis lööb ültse välja ja 3dad 4dad pole ültse kas asi võib olla selles et õli vähe või on käigukast valest kokku pandud ja kui k2igukast on valesti koku pandud siis kuidas saab õieti panna mis peab kuidas olemas?
Sul on käikude lülitusmehhanism kas väga kulunud, seal on midagi purunenud või on midagi valesti kokku pandud. Ma usun, et lahtivõtmise järel ning lülitusmehhanismi uurides saad Sa aru, kuidas lülitusmehhanism peaks töötama ning mis põhjusel ta ei tööta nii, nagu peaks.

Kõrvalised isikud saavad siin nõu anda alles siis, kui Sa oled fikseerinud lülitusmehhanismi seisu (nt detailsete fotode abil) või vaatavad nad selle isea reaalselt üle.

Õli puudumine või ebaõige tase ei saa siin küll põhjuseks olla.
olgu proovin tulevikus pilte teha kui tööle korralikult ei saa kuna mul on olemas teine mootor koos juppidega tagavaraks ja usun et isegi klubist saab isegi vast keegi aidata ise elan mõnistes kui keegi kuskil lähedal siis anke teada.
Täpselt, asi võib ka hambumuses olla ja samuti ka kahvlid (endal oli kahvlitega jama). Kõik mis liigub, kulub ja mis ei saa hoolet, kulub veel kiiremini. Big Grin
kas selle ei lähe ka käigud õieti sisse et seal pole õli?
Enne just mainiti ju, et õli puudumine ei saa põhjuseks olla.
täna panin kolvid atsetoni sisse ja homme saan teada mis värk siis on kas asi on õlis või mitte.
Käigukasti kokku pannes peab kindlasti jälgima märke (nagu mootori hammasrihma panekul). Lülitusmehhanismi hammakal ja hammassektoril need olemas.