automoto.ee foorumid

Täisversioon: Velikije Luki all võeti soost välja "Stalinets"
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Väike video traktori S-65 Stalinets väljavõtmisest Velikije Luki lähedal.

http://newstube.ru/#/video/019B48EB-A0CC...1F5E35163/

A.
Ja nuagi kka külajutudes oli seal tank ja 100 meest Wink

Dad.
Üldiselt ei saa kunagi päris välistada, et seal veel midagi on. Aga jah, külajutt on tavaliselt hulga huvitavam kui reaalsus tegelikult. Huvitav leid on see sellest hoolimata.

A.
Luki all peaks seda sõjatehnikat olema täis iga soo ja laugas, arvestades seal toimunud madinaid.
No eks see "Stalinets" tõstetigi tanki või mõne muu masina pähe välja, lootused olid ju suured.
Eks Eesti soodki tehnikast puutumatud pole...külajuttude järgi on igas soos midagi, aga palju nendes juttudes tõtt on...kes seda teab.
imesid ikka juhtub.
aga jah arvestades mis madin seal oli peabki sealt midagi ikka välja tulema.
mulle meeldis selle masina hea komplektsus ja seisukord. kuidagist oli soo asja väga hästi säilitanud.
väga vägev tehnika ja väga vägev leid ja operatsioon selle kättesaamiseks.
Ma küll mingit videot ei näe, arvuti ragistab küll jubedalt aga mida pole on "soost välja ""Stalinets"" video.
See lehekülg on sellise ehitusega, et video avaneb teise asjana(enne seda on veel mingi lehekülg, millelt suuntakase video lehele) mistõttu võtabki selle avanemine pisut aega.
Ikka on olnud nii, et video tulebki viimasena. Muidugi kõik sõltub internetist, sirvijate arvust lehel ja ka lehe ehitusest.

T.
Ma ei väsi imestamast selle üle kui hästi sohu uppunud asjad säilivad. Selline tunne, et pane või masin kohe käima.
Soovees pole eriti hapnikku, seetõttu ei saa bakterid seal olevaid asju lagundada. Just sellepärast on soost leitud paari tuhande aasta vanuseid inimesi, kes näivat sinna uppunud paar päeva tagasi ja isegi võikirn, kus veel võigi sees...
Eestis soost välja tõmmatud T-34 vahetati õli ja filter ning pandi mootor käima.
salajasemad suud sosistavad et hetkel kaevatakse idavirus soos seda legendaarset purukslastud torniga Tigerit välja......
aga mina rohkempat ei tiap Wink
ja seda juttu rääkisi ka naise sannas Wink
(02-11-2008, 01:06 AM)miilits Kirjutas: [ -> ]Eestis soost välja tõmmatud T-34 vahetati õli ja filter ning pandi mootor käima.
Kust ja millal too konkreetne tank välja tõmmati? Mul tuleb hetkel ainsa kusagilt väljasikutatud tankina meelde see T-34, mille Sedunov&Co õige mitu aastat tagasi Konnjärvest välja tiris. Ja tollel võeti mootor enne käivitamist ikka pulkadeks lahti, puhastati ära ja vahetati osa detaile (nt. tihendid, voolikud, elektriseadmestik) välja. Muidugi, kui see tank uppus, ütleme, 1944 augustis ja tõmmati välja nt. kohe sama aasta sügisel (või äärmisel juhul järgmisel aastal), siis võib kõigest õli ja filtri vahetusest piisata küll.
Hetkel tundub , et see ikkagi oli lihtsalt mõne mehe fantaasia ja reaalse tegevuseni ei jõutud. Kuid sellised plaanid teatud seltskonnal tõeasti olid.
(20-06-2010, 20:10 PM)ryblik1 Kirjutas: [ -> ]salajasemad suud sosistavad et hetkel kaevatakse idavirus soos seda legendaarset purukslastud torniga Tigerit välja......
aga mina rohkempat ei tiap Wink
ja seda juttu rääkisi ka naise sannas Wink
Seltskonna juht olla käinud mingit toetust riigilt küsimas neile töödele. Aga öeldi vist et raha põle ja viin on kah otsa saaaand.... nigu laulusalm.