automoto.ee foorumid

Täisversioon: Karmid naljad...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sõidavad mees ja naine kiirteel, vastu üldist liiklusvoolu ja kuulevad raadiost: \"Ettevaatust kiirteel 1 sõidab üks hullunud autojuht vastassuunavööndis !\"
Naine: kuule, me oleme ka sellel kiirteel ???!!!
Mees: nojah oleme küll. Aga siin ei ole mitte üks hullunud juht, siin on neid kümneid, isegi sadu !!!

http://www.epl.ee/artikkel_240762.html
Ise elan ma Lasnamäe kanali lõpus. Kanal on teadaolevalt kahe eraldatud sõidusuunaga. Umbes nädal tagasi aga nägin ma üht naisjuhti, kes hakkaski kanalisse vastassuunavööndis sisse sõitma. Õnneks taipas õige kiiresti, et midagi on valesti ja pööras tagasi. Seda pealt näinute huilgamine ja viled olid igatahes päris kõvad.

Juhtub ka parimates peredes.

Asp
\'Trains, Planes and Automobiles\' (oli vist niipidi) -filmis oli sama teema Smile
USAs freeway\'del juhtub seda aeg ajalt ja 95% ulatuses lõppeb kurvalt! Viimati uudistes näidati sellist avariid nädal tagasi, autod (3) läksid põlema ja üks laip, kolm vigastatut.
USA-s ajab vihale selline vaatepilt: vanainimene, kõnnib kepiga või karkudega, läheb läheb ja istub autorooli. Väga vanad inimesed sõidavad ise autoga ja tekitavad nii ohtlikke olukordi. Järgmine juhtum on tegelikkusest. Kiirteel, sõidab auto vastassuunas. Rahulikult sõidab. Kolmerealine kiirtee on. Siis mõlemal äärereal jäävad masinad seisma, buss ja kaubik, juhid karjuvad, näitavad kätega, lasevad signaali, vanamutt autoroolis sõidab rahulikult nende vahelt, kesmisel real läbi ja paneb südamerahus edasi.
Heh,heh...Californias üks vanaätt kimas oma rauaga turulaadale sisse umbes aasta tagasi (või oli see suvel?) ja tappis kedagi sellega ära ka.Palju vigastatuid. Mõnda aega hiljem keegi teine tegi samasugust pulli ja nüüd nädal enne Jõule kimas parklast oma Lincolniga Fred Meyer\'isse (poodi) sisse nii,et kassadeni välja ja seekord vedas keegi surma ei saanud aga viga küll. See juhtus kuskil Seattle kandis. Nüüd siis tahetakse vanurite roolimist rohkem kontrollida, aga mis moodi pole keegi veel seletanud.
Eks see sama probleem on rohkem või vähem mujal ka, aga head lahendust nagu polegi. Vanusepiiri panna ei saa - mõni on 70selt juba seniilne, samas Paul Frere (s 1917) vist testib siiamaani ringrajal Ferrarisid, Porschesid jms. Vähemalt mõni aasta tagasi veel testis. Samas kõiksugused arstitõendid on ostatavad-müüdavad nagu ülevaatused jms, ning isegi kui poleks, on kontroll ikka subjektiivne.

See küsimus on natuke keerulisem kui tundub.
Aspelund Kirjutas:Ise elan ma Lasnamäe kanali lõpus. Kanal on teadaolevalt kahe eraldatud sõidusuunaga. Umbes nädal tagasi aga nägin ma üht naisjuhti, kes hakkaski kanalisse vastassuunavööndis sisse sõitma. Õnneks taipas õige kiiresti, et midagi on valesti ja pööras tagasi. Seda pealt näinute huilgamine ja viled olid igatahes päris kõvad.

Mina tean sama juhust Tartus uuel sillal aastat 8 tagasi. Erinevast Lasnamäe kanali juhusest sai jõgi ületatud; õnneks ilma paukudeta.