automoto.ee foorumid

Täisversioon: Puit ja muud imitatsioonid.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
http://fotoalbum.ee/photos/customcoating/ Tegemist siis täpselt sama tehnoloogiaga ,millega ka tehastes autodesse erinevaid imitatsioone tehakse.Tunneksin huvi ,kui palju võiks siin foorumis asja vastu huvilisi olla.Pakkuma hakkaks siis teenust.
Asja kuju ,millele imitatsioon teha ei ole põhimõtteliselt oluline.Teha võimalik üle 500 erineva lahenduse-carbon, puit,marmor,loomanahad jne.
Hinna kohta nii palju ,et mingit dm2 hinda pole-öelge ,mis vaja teha oleks ja ütlen ,mis sellise asja hind tuleks.Hinnaklass peaks tulema igatahes suhteliselt normaalne.Muidugi oleneb ,kui palju üldse huvilisi leidub.

Vastukaja vägagi oodatud ja küsimustele üritan vastata kiiremas korras.
Küsin põnevalt: mis sellest kroomilaadse asjaga katmisest saanud on...?
Keegi hiljuti mu tuttavatest otsis sellist teenust ja ei leidnud.
Ikka tegelen vaikselt.Küll on praeguseks hetkeks saadaval vaid värv ,mis siis tulemuselt sinna poleeritud alumiiniumi kanti jääb ehk siis DirectChrome.See värv ,mis algselt täiesti kroomiga võrreldav oli,sellega enam ei tegele ,kuna tegemist liiga lapsekingades tootega.Sellega hakkas igasugu imelikke asju juhtuma -muutus aja peale kollakaks ,võis kooruma hakata ja ka tekkisid tumedad laigud sisse.Ühesõnaga oma tervise huvides Smile parem lõpetasin selle konkreetse värviga tegemise ära.
elnino Kirjutas:See värv ,mis algselt täiesti kroomiga võrreldav oli,sellega enam ei tegele ,kuna tegemist liiga lapsekingades tootega.

Nuujah, kes ütleb, et see praegune asi ka lapsekingas ei ole...Cool

Mina soovitaks tegeleda ikka selle algse asjaga ja viia ta võiduka lõpuni. Muidu, võib kõrvalseisjale jääda mulje, et Sul lihtsalt soov kiirelt rikkaks saada....Smile
Kiirelt tänapäeval rikkaks enam ei saa. (kui just hõõglambi või windows`i leiutamisega tegemist ei ole, aga need ka, krt, on juba Edisoni ja Billi poolt tehtud....Big Grin )
Ei ei.See värv on ka algusest peale valikus olnud ja nüüdseks 4-5 aastaga pole sellega küll mingit probleemi olnud.Võin täiesti ausalt väita ,et ümber olen pidanud selle aja jooksul tegema ühe töö ja sellegi võin kirjutada oma lohakuse arvele.
Ah jaa rikkaks tahaks me kõik saada Big Grin ,aga vaevalt selliste asjadega ,millega mina tegelen ,Eesti suuruses väikeriigis seda kunagi juhtub.Tegelen nende asjadega ikka rohkem hobina kuna endale meeldivad erilised asjad.käin ka 8-17 ikka tööl veel lisaks.Ja kui keegi minu hobide vastu huvi tunneb ja on nõus ka selle eest natuke maksma -mis mul selle vastu saab olla.
elnino Kirjutas:kui keegi minu hobide vastu huvi tunneb ja on nõus ka selle eest natuke maksma -mis mul selle vastu saab olla.

Ma vist, heameelega, jääks sellest suurepärasest võimalusest seekord kõrvale...Smile Smile
Aitäh.


Aga, edaspidigi, loen kõikvõimalike huvitavate inimeste omapärastest hobidest igasugu muljeid täiesti tasuta....Cool
Aga palun Big Grin Ja tänud ,et tekkis mingigi sugune vastukaja minu tegemiste vastu.
Kas on see sama mis decoral tehnoloogia või midagi uut?
Paluks hinna näitena nt. Pobi sisemiste aknaraamide katmine puidu immitatsiooniga.
vana Kirjutas:Kas on see sama mis decoral tehnoloogia või midagi uut?
Paluks hinna näitena nt. Pobi sisemiste aknaraamide katmine puidu immitatsiooniga.
Isiklik arvamus et pobile sobib pigem aaderdatud aknaraami pind (võin kontakte anda). Samas oleks huvitav teada mis tehnoloogiat kasutatakse.
Sama tehnoloogia see kindlasti pole.Mul selles suhtes mingit vahet pole mis materjalist aluspind on.Peaasi ,et on värvitav.

Äkki on umbkaudu mingid mõõdud nende raamide kohta öelda ja kogus.