automoto.ee foorumid

Täisversioon: vesi jahutus?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

alkazar

http://www.motodom.net/php/index.php?mod...pic&pid=11 mida te sellest arvate?...eee.kuda see tehtud on..:???mingi mismoodi silindri kylge selline asi panfdi...alumiinium keevitusega?venelased olid päris osavad sellega..aga kommenteerige seda pilti palun....ette..tänades....

alkazar

ee..klege...komenteerige plz..seda nacca...Smile
Kaldun arvama, et see nn \"jahutussärk\" on plekist kokku keevitatud ning ülevalt, alt ja sumpa juurest kuumakindla hermeetikuga kinni valatud.
Üldiselt ma ei saa küll aru, miks Jawa Stadionile sellist jahutust veel vaja on? Ok, summutit vaadates on asi veidi tuunitud, aga ikkagi ei saa ma selle vajadusest aru.

Asp

Delta raider

Aga kui ta juba natuke tuunitud on siis võibolla parema jahutuse tagamiseks.Kahetaktistel on ju ka mootori temperatuur tähtis.Kuumalt nad nagu ei liigu nii hästi kui külmalt või kuidas?

harley

\"ülejahutus\" ei ole ka hea ju.
kütus hakkab karburaatoris ja sisselaskeavas seintele kondenseeruma ning ei tekki vajalikku küttesegu.

Delta raider

Liigne jahutus pole tõesti hea.
põhimõtteliselt peaxoplema võimalik kuskilt töötemperatuur välja peilida.. ja siis radika suurus vastavax ajada... endalgi mul sellised mõtted peast läbi jooksnud.... aga ex me näeme msi saab
eks ta jah sellisel mootoril rohkem tegemise lust ole. et juba vesijahutusest sellisel mootoril tuntavat kasu oleks, oleks vaja ikka väga timmitud mootorit. sellist mootorit aga ei kannataks välja aga selline raam vist. aga ei ole üldse halvasti välja kukkunud, kui ette jääks, uuriks ikka tükk aega. aga seda lisavalu sinna ümber teha pole suurem probleem. mehi küll, kes nt ülevoolukanaleid silindrisse ise uusi teinud.