automoto.ee foorumid

Täisversioon: druzba mootor abi vaja
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere oleks vaja druzpa mootorit aga kust neid saaks muidu kuskilt autoturult pidi saama aga kus see asub.asun tartus nr on 59049179

mootor peaks ilusti liikuma ühtegi viga ei tahaks
aind mootorit võite müüa seda teist poolt ei pea olema.
Oleneb kuskandis asud. Aga mäletan vanasti turul raualettides ja komisjonipoodides ikka iikus neid saage. Uut arvatavasti väga raske leida.
Kas ainult mootorit vaja ?
vs
Mul on üks üle tel 51907808
jh aind mootorit on vaja mis ilusti töötaks ja mis töötaks vabakäiguga
Soov (www.soov.ee), Kuldne Börs (www.kb.ee) ka osta.ee (www.osta.ee) kuulutusteosa abiks. Kui oled mõnda aega seal Druþba ostmise kuulutust üleval hoidnud, siis kindlasti Sulle mingis Eesti osas seda ka pakutakse. Nad olid üli-masslevinud.

Mootori korrasolek on sellisel vanal asjal (nagu igal teiselgi nii vanal asjal) aga loto. Tõenäoline on, et pead isendi või mitu osandama ning nende parimatest detailidest oma käega ühe korraliku eksemplari kokku panema, vajadusel midagi parandades-remontides, uusi detaile juurde muretsedes või replikana valmistades.
Hinnast niipalju et kokkuleppe küsimus. Endal ka üks olemas (osadena). Tuttav sai jälle 100.- eest, niiet rikastuda selle pealt nüüd küll ei saa.
indrek1000 Kirjutas:Hinnast niipalju et kokkuleppe küsimus. Tuttav sai [...] 100.- eest...

Mina sain väliselt komplektse isendi ühe prügimäe vanarauakonteinerist (peale kevadist suurpuhastust) aitäh'i eest. Tükkidena ei müü, jätan tulevase muuseumi tarbeks.

Kui keegi teeb Eestis samasugust mootorsaemuuseumi, nagu on perekond Karhu'del traktorimuuseumi juures Soomes Kovelas (Nummi-Pusula lähedal Helsinki ja Turu vahel), siis sellise kodanikule annan tasuta ära.
oki toki